NRK Meny
Normal

Begge fornøyd etter 2-2

Både Molde-trener Tor Ole Skullerud og Aafk-trener Harald Aabrekk var fornøyd etter kveldens generalprøve på Color Line Stadion. Kampen endte 2–2.

Aafk - Molde

Leke James scora begge Aafks mål, men kunne scora både ett og to mål til. Molde sine mål ble scora av Ola Kamara og Agnaldo.

Foto: Skjermdump Tv2 Sportskanalen

Laster innhold, vennligst vent..

Den korte oppsummeringen av dagens kamp er at Molde var best i 1. omgang og AaFK best i 2. omgang. AaFK som skapte flest målsjanser, selv om Molde hadde ballen mest.

Begge lag lot flere av de antatt beste spillerne hvile. Likevel fikk begge trenerne svar på hva de må jobbe med frem mot seriestarten 2. og 3. påskedag.

– Det er en jevn kamp og en god gjennomkjøring for oss. jeg er ikke så opptatt av å telle sjanser. Vi er fremdeles litt for upresise. Tanken bak mange av angrepene våre er gode, men vi enda for unøyaktige, sier Aafk-trener Harald Aabrekk.

Aabrekk mener at AaFK på kort sikt har mest å hente på å bedre presisjonen og gjøre spillet enklere.

Aafk-treneren var svært fornøyd med at AaFK klare å snu kampen etter å ha lagt under 2–0. Det trekker Aabrekk som det mest positive etter mandagens kamp.

– Vi bydde på mye av det beste vi hadde i dag. Dette var en flott gjennomkjøring. At laget ble bedre og bedre utover kampen viser at laget har styrke. det varmer hjerte mitt, sier Aabrekk.

Aabrekk mener også at AaFK har en spiss på øverste hylle i eliteserien. Leke James scora begge Aafks mål, men kunne scora både ett og to mål til. Molde sine mål ble scora av Ola Kamara og Agnaldo.

– Vi var drita dårlige i en periode

-Vi var drita dårlig i den perioden vi ga bort kampen. Det er en del individuelle feil, og vi mister ballen i områder der vi ikke skal miste ballen. Vi "kåler" det til for oss, sa Molde-trener Tor Ole Skullerud rett etter kampslutt.

Perioden han sikter til er mellom 65–75 minutt. Frem til det hadde Molde god kontroll på banespillet, selv om AaFK hadde sine målsjanser.

Likevel mener Skullerud at det var mye bra også.

– Jeg synes vi var best. Men vi kan ikke drive å gi bort kampen slik vi gjorde. Vi ga bort to mål til Ålesund og det var klønete. Og de var nærmere det tredje enn oss, sa moldetreneren.

Molde hadde flere av sine beste hjemme i dag. Og Skullerud lover at laget har mer å gå på.

– Vi har mye mer å by på en det vi viste i dag. Vi har hatt en god oppkjøring der hele troppen har fått spille mye. Vi har mange spillere i god form. Så vi er klare til seriestart tirsdag, sier Skullerud.

Mandag 6. april møter AaFK Rosenborg på Lerkendal i seriepremieren. Molde spiller hjemme mot Odd tirsdag 7. april.