Hopp til innhold

Antyder at han vil legge bort Betsson-avtalen

John Arne Riise er aktiv på Twitter mandag kveld. Nå antyder han at han kan være villig til å legge bort Betsson-avtalen.

John Arne Riise

John Arne Riise kan komme til å bli AaFK-spiller i løpet av uka. Men først må han gi slipp på avtalen med spillselskapet Betson.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Deler av John Arne Riises aktivitet på Twitter mandag kveld bygger på et intervju Adresseavisen har gjort med Petter Northug. Her uttrykker Petter Northug at han har et stort ønske om å se John Arne Riise spille i eliteserien i fotball.

Northug har selv vært i konflikt med skiforbundet på grunn av omdiskuterte sponsoravtaler. Likevel oppfordrer han Riise til å gi slipp på avtalen med Betsson.

– Jeg skjønner at hvis han skal spille i en tippeligaklubb, så må han gi slipp på Betsson-avtalen. Det får vi håpe de finner en løsning på. At han kan ta en pause fra avtalen til eventuelt tippeligaspill er over igjen, sier Northug til Adresseavisen.

Kort tid etter kvitterer John Arne Riise på Twitter. Og han mer enn antyder at det hele kommer til å ordne seg.

– Idolet mitt hører jeg på. Dette ordner seg buddy, skriver John Arne Riise mandag kveld.

Laster Twitter-innhold

Og John Arne Riise stopper ikke der. I en tweet-utveksling med VG's sportsreporter Knut Espen Svegaarden antyder John Arne Riise at det hele ordner seg.

Laster Twitter-innhold

Utgangspunktet for dette svaret var Svegaardens analyse om at Betsson «trolig er grei og innvilger et års pause så han får oppfylt drømmen sin».

I et intervju med NRK sier Riise at han nå jobber hardt for å finne en løsning og at han gjerne vil avslutte karrieren i Norge og AaFK.

Jeg jobber for å finne en måte å gjøre dette på. Dersom dette ikke ordner seg, da legger jeg nok opp, sier han.

Kontrakten mellom Riise og AaFK skal være ferdig forhandlet, og etter det NRK erfarer skal fotballforbundet komme med en avklaring tirsdag.

Det hadde vært veldig, veldig artig for både oss i klubben og ikke minst for omgivelsene, sier AaFK-trener Trond Fredriksen til NRK.

Og AaFK-direktør Henrik Hoff er tindrende klar på at Riise må ut av Betsson-avtalen for at han skal få spille i Norge.

Han må ut av avtalen om han skal spille her, sier Hoff til NRK.

John Arne Riise har tidligere antydet at det er et alternativ å legge opp karrieren om han ikke får i orden en avtale med Norges fotballforbund.

– Det er kjipt å tenke på å legge opp er et alternativ. For dette er livet mitt. Men det er jeg som har valgt dette. Jeg har ingen andre å skylde på, sier han til NRK.

Senere mandag kveld er det TV2's Mini Jakobsen som på Twitter gir John Arne Riise en anledning til ytterligere å forsterke inntrykket av at ting er på gang. «Bra du hører på @PetterNorthug1 for da er det bare å sette Betson på vent», tvitrer TV2-kommentatoren.

John Arne Riise er tydeligvis enig og tvitrer: «Når sjefen snakker så lytter man».

Laster Twitter-innhold