NRK Meny
Normal

Alnes strålande fornøgd

Trenar til Karsten Warholm, Leif Alnes, er svært fornøgd med prestasjonane i helga under NM i friidrett i Ulsteinhallen. Spørsmålet no er om Warholm skal vere med på EM innandørs i Beograd i mars. Avgjerda er enno ikkje tatt.

Karsten Warholm

Karsten Warholm kan slappe litt av etter ei nesten perfekt helg med gull og pers på 400 og 200 meter. Einaste skår i gleda var missen på stafetten.

Foto: Arne Flatin / NRK

Alnes seier til NRK at det er 400 meter hekk som er den distansen Warholm har største sjansar til å hevde seg internasjonalt. Han har lagt tankar om tikamp litt på sida inntil vidare. No vert det satsa på 400 meter hekk og flatt fram over,

Høyr eit lengre intervju med Leif Alnes her etter NM i helga:

Trenar til Karsten Warholm Leif Alnes, er svært fornøgd med prestasjonane i helga under NM i friidrett i Ulsteinhallen. Spørsmålet no er om Warholm skal vere med på EM innandørs i Beograd i mars. Avgjerda er enno ikkje tatt.

Leif Alnes er godt fornøgd med innsatsen til eleven Karsten Warholm i helga. Foto/redigering:Arne Flatin

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.