Alnes strålande fornøgd

Trenar til Karsten Warholm, Leif Alnes, er svært fornøgd med prestasjonane i helga under NM i friidrett i Ulsteinhallen. Spørsmålet no er om Warholm skal vere med på EM innandørs i Beograd i mars. Avgjerda er enno ikkje tatt.

Karsten Warholm

Karsten Warholm kan slappe litt av etter ei nesten perfekt helg med gull og pers på 400 og 200 meter. Einaste skår i gleda var missen på stafetten.

Foto: Arne Flatin / NRK

Alnes seier til NRK at det er 400 meter hekk som er den distansen Warholm har største sjansar til å hevde seg internasjonalt. Han har lagt tankar om tikamp litt på sida inntil vidare. No vert det satsa på 400 meter hekk og flatt fram over,

Høyr eit lengre intervju med Leif Alnes her etter NM i helga:

Trenar til Karsten Warholm Leif Alnes, er svært fornøgd med prestasjonane i helga under NM i friidrett i Ulsteinhallen. Spørsmålet no er om Warholm skal vere med på EM innandørs i Beograd i mars. Avgjerda er enno ikkje tatt.

Leif Alnes er godt fornøgd med innsatsen til eleven Karsten Warholm i helga. Foto/redigering:Arne Flatin

Siste video/lyd

Ein fem år lang krangel etter rehabilitieringa av Freifjordtunnelen, hamnar no i forliksrådet. 
Statens vegvesen meiner ei svakheit i plastduken som ble laga, kan gi ekstrakostnader i hundremillionar-klassen.
Ålesund kommune har kome på kant med delar av kulturlivet i byen. Då det kom fram at mellom andre Matfestivalen ikkje lenger får halde til på sin tradisjonelle plass midt i sentrum - har mange års irritasjon kome til overflata.
Utdanninga for fagarbeidarane i maritim industri kan bli endra. Ei fersk masteroppgåve konkluderer blant anna med at ein må sjå på heile utdanningsløpet - og at haldninga til yrkesfaga må bli betre.