NRK Meny

Alnes strålande fornøgd

Trenar til Karsten Warholm, Leif Alnes, er svært fornøgd med prestasjonane i helga under NM i friidrett i Ulsteinhallen. Spørsmålet no er om Warholm skal vere med på EM innandørs i Beograd i mars. Avgjerda er enno ikkje tatt.

Karsten Warholm

Karsten Warholm kan slappe litt av etter ei nesten perfekt helg med gull og pers på 400 og 200 meter. Einaste skår i gleda var missen på stafetten.

Foto: Arne Flatin / NRK

Alnes seier til NRK at det er 400 meter hekk som er den distansen Warholm har største sjansar til å hevde seg internasjonalt. Han har lagt tankar om tikamp litt på sida inntil vidare. No vert det satsa på 400 meter hekk og flatt fram over,

Høyr eit lengre intervju med Leif Alnes her etter NM i helga:

Trenar til Karsten Warholm Leif Alnes, er svært fornøgd med prestasjonane i helga under NM i friidrett i Ulsteinhallen. Spørsmålet no er om Warholm skal vere med på EM innandørs i Beograd i mars. Avgjerda er enno ikkje tatt.

Leif Alnes er godt fornøgd med innsatsen til eleven Karsten Warholm i helga. Foto/redigering:Arne Flatin

Siste video/lyd

Sterk auke i transporten av gass med tankbil på strekninga Aure-Kristiansund gjer at ferjepassasjerane ikkje lenger stoler på at dei kjem fram når dei skal. Ordføraren i Aure gir fylkeskommunen skulda.
Far og son måtte begge hoppe på sjøen då ein fritidsbåt starta å brenne utenfor Alnes i Giske i dag tidleg. Politiet skryt av måten dei handla på.
I Molde fryktar trafikantar kaotiske forhold når Frænavegen i dag vart stengt for 6 veker. Årsaka til stenginga er at gamle vassrøyr må skiftast ut. Vegen er gjennomfartsåra til Molde og ein av dei mest trafikkerte.