Åheim ungdomsskole klar til dyst

I ettermiddag er det Åheim skole sin tur til å vise hva de kan i årets Klassequiz på NRK P1.

Andreas Slåttelid Krakereid, Oda Rekkedal, Hanne Bakkebø og reserve Johannes Rekkedal

Andreas Slåttelid Krakereid, Oda Rekkedal, Hanne Bakkebø og reserve Johannes Rekkedal er klare for å representere Åheim skole i KIlassequizen.

Foto: Åheim skole
Deltagerne Åheim skole rundt juletreet

Deltagerne fra Åheim er nå tilbake på skolebenken etter juleferien.

Foto: Åheim skole

Ved Åheim skole er det spesielt tre elever som er spente på hvilke spørsmål de vil få servert i onsdagens runde av Klassequizen.

Andreas Slåttelid Krakereid, Oda Rekkedal og Hanne Bakkebø skal representere skolen. I tillegg står reserve Johannes Rekkedal klar til å steppe inn ved behov.

Fotballgal gjeng

Alle deltagerne fra Åheim er glad i å spille fotball. I tillegg er Oda Rekkedal glad i å lese når hun ikke er på skolen. Hanne Bakkebø vil helst tilbringe tid sammen med venner eller høre på musikk på fritiden.

De fleste deltagerne fra Åheim har ikke bestemt seg for hva de vil jobbe med når de blir eldre. Men reserve Johannes Rekkedal har planen klar.

– Jeg vil ha en jobb hvor jeg kan tjene bra med penger, sier han.

Om det blir en godt betalt jobb for Rekkedal får vi ikke svar på i dag, men det vi får svar på er hvor godt Åheim skole vil gjøre det i dagens konkurranse. Følg med på NRK Møre og Romsdal sin ettermiddagssending. I dag vil du få høre deltagerne like etter 16:15.

Oppdaterte resultatservice for hele landet får du her.

Siste video/lyd

Ein fem år lang krangel etter rehabilitieringa av Freifjordtunnelen, hamnar no i forliksrådet. 
Statens vegvesen meiner ei svakheit i plastduken som ble laga, kan gi ekstrakostnader i hundremillionar-klassen.
Ålesund kommune har kome på kant med delar av kulturlivet i byen. Då det kom fram at mellom andre Matfestivalen ikkje lenger får halde til på sin tradisjonelle plass midt i sentrum - har mange års irritasjon kome til overflata.
Utdanninga for fagarbeidarane i maritim industri kan bli endra. Ei fersk masteroppgåve konkluderer blant anna med at ein må sjå på heile utdanningsløpet - og at haldninga til yrkesfaga må bli betre.