NRK Meny

Åge Hareide

 • Operasjon for Hareide?

  Danmarks landslagssjef i fotball, Åge Hareide, er i Abu Dhabi på treningssamling. Et fall på ski i jula har samtidig gjort starten på det nye året smertefull. – Jeg falt på ski i jula og har ingen føling i det ene beinet. Det er ikke noe problem å sitte eller ligge, men det er vanskelig å gå, sier Åge Hareide til svenske Fotbollskanalen. – Jeg var i Dubai og ble undersøkt. Vi må se om det forandrer seg til det bedre, ellers må jeg opereres, sier Hareide.

  Hareide
  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
 • Jubelår for Hareide

  Åge Hareide avslutter 2017 med en status som ligner en dansk fotballfrelser. – Det kunne ikke gått så mye bedre, sier nordmannen om jubelåret. Den danske landslagssjefen avsluttet landslagssesongen med å føre Danmark til neste års VM-sluttspill i Russland etter seier i omspillskampene mot Irland.

  Video Åge Hareide var svært lite fornøyd etter kampen
  Foto: Nyhetsspiller
 • Ny utfordring for Hareide

  Danmark og landslagssjef Åge Hareide kunne glede seg over en sterk 4-0-seier mot Polen i VM-kvaliken. Mandag skal Danmark bryne seg på Armenia på bortebane. Skal VM-håpet bli enda sterkere, er danskene nødt til å ta med seg tre poeng. – Danmark har hatt noen vanskelige oppgjør borte mot Armenia tidligere. Forrige gang endte det 0-0. Armenia er sterke på hjemmebane, sier Hareide.

  Hareide
  Foto: îlafur Steinar Gestsson / NTB scanpix
 • Åge Hareide blir landslagstrener

  København (NTB): Åge Hareide (62) er enig med Danmarks Fotballforbund om en toårskontrakt med mulighet for forlengelse i ytterligere to år, melder Ritzau.

 • Åge Hareide fjerner all tvil

  Laster Twitter-innhold