Aabrekk: – Dette var veldig godt

Onsdag trengte Aalesund en cup-triumf etter en heller laber serieåpning. Og etter et tidlig mål baklengs gikk det veien for AaFK. AaFK vant 3-1 i Stryn.

Harald Aabrekk om Stryn-AaFK

AaFK-treneren synes seieren mot Stryn smakte ekstra godt.

Stryn kom desidert best i gang i oppgjøret som startet klokken 18 på Stryn stadion. Allerede etter ett minutt lå den første ballen i nettmaskene, signert hjemmelagets Mads Wie.

Se målet her:

Stryn sitt første mål

Etter 12 minutter utliknet Henrik Rørvik Bjørdal for Aalesund.

Aafk utlikna på corner, 1-1

AaFK tok over etter pause

16 minutter etter pause hadde Aalesund snudd kampen. Mostafa Abdellaoue strekker frem en fot på lengste stolpe og lirker ballen i mål.

AAFK 2-1 mål

Med ti ordinære spilleminutt igjen legger Petter Orry Larsen på til 3-1 for bortelaget.

AAFK 3-1 mål

Det ble også sluttresultatet.

Aalesund følte presset

Etter to tap og en uavgjort i serieåpningen, er det mange som har kritisert den svake serieåpningen til Aalesund. For 2–11 i målforskjell og ett poeng etter tre kamper er ikke et resultat Aafk-trener Harald Aabrekk er særlig fornøyd med.

– Jeg føler presset, det har vært en tøff start, sa han til NRK etter 5-1 tapet for Molde i tredje serierunde.

Aalesund-trener Aabrekk og AaFK slo Stryn og er videre i NM.

Etter kampen forteller Aalesund-treneren at dette var en seier som smakte.