Aalesund - Sandefjord: 2-2

Kampen mellom Aalesund og Sandefjord endte 2-2. Aalesund hadde et overtak i store deler av kampen. Men slurv i forsvaret gav Sandefjord frispark i sluttminuttene, og Sandefjord utlignet.

Aalesund - Sandefjord

Aalesunds Johan Arneng (th) setter inn 1-0 i duell med Espen Nystuen (tv) under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Sandefjord

Aalesund Sandefjord 2-2 (1-0)
9685 tilskuere

Mål: 1-0 Johan Arneng (20), 1-1 Eirik Andre Lamøy (64), 2-1
Daniel Arnefjord (69).
Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad.
Gult kort: Johan Arneng, Aalesund, Ebrima Sohna, Sandefjord.
Lagene:

89 minutter: Mål: Alexander Gabrielsen (Sandefjord).
Gabrielsen skrur ballen over muren, og i det høyre hjørnet for Lindegaard. Herlig frispark fra Gabrielsen!

88 minutter: Frispark til Sandefjord i god skuddposisjon. Tollås forårsaker frisparket etter å ha sparket i Røyrane.

69 minutter: Mål: Daniel Arnefjord (Aalesund). Arnefjord kliner til fra kanten av 16-meteren, og ballen fyker forbi Heiers venstreside og i lengste. Hjemmelaget er tilbake i ledelsen!

Sandefjords Eirik Lamøy (midten tv) gratuleres med 1-1 scoringen.

60 minutter: Mål: Eirik André Lamøy (Sandefjord).
Mane sender ballen til Lamøy som står ved 16-metersstreken. Han får stokket beina til et skudd, og ballen går i innsiden på stolpet opp mot krysset og spretter videre inn i mål.

50 minutter: 2. omgangen er godt i gang, med et Aalesunds-overtak.

I pausen varsler assistenttrener Kent Bergersen at Pablo Herrera kommer inn på venstrekanten og erstatter Lars Fuhre.

45 minutter: Første omgang blåses av. Aalesund har et klart overtak og leder fortjent.

24 minutter: Først har Jonathan Parr en målsjangse for Aalesund. Like etter roter Aalesunds forsvar det til, og bare en kjemperedning fra Lindegaard sørger for at det fortsatt står 1-0 til Aalesund.

Aalesunds Johan Arneng i duell med Alexander Gabrielsen (liggende) under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Sandefjord.

20 minutter: Mål: Johan Arneng (Aalesund).
Pent spill fra Aalesund. Aarøy vender utenfor 16-meteren, og sender ballen til Arneng som er på løp inn i feltet. Han kliner ballen i lengste hjørnet, og sender hjemmelaget i ledelsen.

15 minutter: Aalesund har hatt et spillemessig overtak, men uten å ha skapt de helt store sjansene.

9 minutter: Lang ball fra Aalesund-forsvaret som Demba bryster mot egen keeper. Aarøy er fremme og lukter på den, men en oppmerksom Heier rykker ut og plukker ballen foran Aalesund-spissen.

Lars Fuhre stiller fra start i dagens kamp mot Sandefjord. Begge Aalesunds spillere fra Costa Rica begynner på benken i dagens kamp mot Sandefjord.
Begge Aalesunds spillere fra Costa Rica begynner på benken i dagens kamp mot Sandefjord.