Tom Cruise på motorsykkel på Hellesylt
Foto: Remi Sagen / NRK

«Mission: Impossible 7»

Oppsummert

Tom Cruise og hans filmteam spelar inn scener til «Mission: Impossible 7» på Hellesylt og Åndalsnes hausten 2020.

 • Filmcrew med stor togaktivitet

  Toget som er dekorert som Orientekspressen er på plass på Kylling bru i Rauma. Toget skal brukast til Tom Cruise og innspelinga av Mission Impossible 7.

  Mission Impossible Kylling bru
  Foto: Tore Ellingseter / NRK
 • Tom Cruise «slåst» på Åndalsnes

  Tom Cruise og «Mission: Impossible»-teamet har flytta seg frå Hellesylt til Åndalsnes. Dei har i dag øvd seg på slåst-scener på taket av togsettet som er gjort om til ein versjon av Orientekspressen. Filmstjerna tok seg god tid til å helse på folk.

  Tom Cruise på Åndalsnes
  Foto: Kurt R. Vaagen
 • Filipinske arbeidere kan bli utvist

  Politiet mener Hurtigrutens bruk av filippinsk mannskap på «Fridtjof Nansen» kan være ulovlig. Skipet benyttes til innkvartering av Tom Cruise sitt filmcrew på Hellesylt. I ytterste konsekvens kan mannskapet bli utvist, skriver VG. Hurtigruten har tidligere avvist sosial dumping, og bekrefter igjen overfor avisa i dag at mannskapet skal få lønn på norsk nivå.

  Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen ligger til kai på Hellesylt.
  Foto: Alf-Jørgen Tyssing / NRK
 • Filippinsk mannskap får norsk lønn

  Det filippinske mannskapet på MS «Fridtjof Nansen» som ligger som hotellskip på Hellesylt i Stranda, skal lønnes etter norske vilkår, bekrefter Hurtigruten overfor VG. Både politikere, Sjømannsforbundet og Fellesforbundet har gått hardt ut mot bruken av skipet under innspillingen av den nye «Mission: Impossible»-filmen.

  Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen ligger til kai på Hellesylt.
  Foto: Alf-Jørgen Tyssing / NRK