NRK Meny
Normal

– Vi skal kjempe i toppen

Etter at Jonathan Parr forsvant fra Aalesund til Crystal Palace har fjorårets signering Jo Nymo Matland spilt fast på venstrebacken på Kjetil Rekdals lag. Matland tror AaFK skal hevde seg helt i toppen i år.

Jo Nymo Matland

Jo Nymo Matland, her i kamp med Moldes Vegard Forren. Den kampen tapte Aalesund 3-1. I år kommer Aalesund til å være helt i toppen, tror Matland.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / Scanpix

Fansen, og også Kjetil Rekdal, klager over at spillerstallen er tynn. Laget har imidlertid penger på bok, og Jo Nymo Matland sier til nettstedet iTromsø at Aalesund trolig blir ås e høyt oppe i årets eliteserie.

– Jeg tror vi kan overraske mange lag i eliteserien i år. Vi har som mål å være med å kjempe i toppen, sier Matland.

Kjetil Rekdal tar nå med seg laget sitt hjem til Ålesund etter et vellykket opphold på La Manga. Laget spilte der helt på høyde med storheter som ukrainske Sjakhtar Donetsk og russiske Anji.

Matland sier at Aalesund har gjennomgått en slags forvandling, men at laget fortsatt må luke bort noen defensive slurvefeil.

Vi har flere strenger å spille på offensivt, og det er et litt annerledes AaFK-lag i år enn hva som var tilfelle for et par år siden da det ble slått mer langt. Utfordringen fremover er å få luket bort noen slurvefeil defensivt, sier venstrebacken.