NRK Meny
Normal

– Vi har alt å vinne

Går det av ei ny cupbombe i kveld? Klokka 19:00 spiller Brattvåg mot Kongsvinger i 4. runde i NM for menn. Det kan bli en fotballfest uten like. Kampen kan du se på nrk.no

Brattvåg mot Florø i NM-cupen
Foto: Jørgen Ove Havnsund

Brattvåg-trener Per Gidlund understreker at laget hans er «underdogs» i kveldens kamp mot Kongsvinger på Gjemselund Stadion.

Mer enn nok motivasjon

Gidlund som har hatt stor suksess med laget i årets NM sier guttene er topp motiverte.

– Jeg trenger ikke å gi så mye «peptalk» i dag, motivasjonen kommer automatisk, sier svensken. Vi møter et på papiret langt bedre lag i en divisjon over oss og da vet vi at vi er underlegne, sier Gidlund.

Per Gidlund

Brattvåg-trener Per Gidlund gleder seg til kveldens 4. rundekamp mot Kongsvinger

Foto: Frode Berg / NRK

Les også: Cupbomba small i Brattvåg

Håper på mange gul/blåe på tribunen

Brattvåg IL har aldri vært i 4. runde før. Andredivisjonslaget fra Haram har slått ut Hødd, Florø og ikke minst AAFK, men har ikke gått av hengslene av den grunn.

– Den festen er over og nå er det ny kamp. Alt kan skje og vi har fullt fokus på hvordan vi skal presetere i kveld.

Gidlund må tåle at noen spillere er ute i dag. Didrik Fløtre og Torben Grytten spiller ikke og et par andre er ute på grunn av gule kort og skade.

– Det skal ikke dempe på innsatsen. Vi skal gi alt og når vi vet at fans både fra Brattvåg og utflyttede brattvågere er på vei for å støtte oss, får vi enda mere motivasjon for å yte vårt aller beste, sier Brattvåg-treneren timer før avspark.