– Vi er uheldige som ikke avgjør det

KBK kunne ha avgjort opprykk til eliteserien, men spillerne klarte ikke å sette ballen i mål. Kampen mot Jerv blir avgjørende.

Christian Michelsen, trener KBK

Laster innhold, vennligst vent..

Stillingen 0-0 i Kristiansund var ikke godt nok for å sende nordmørslaget til neste års eliteseriesesong. KBK-trener Christian Michelsen mener de er uheldige med dagens kamp.

– Vi er uheldige som ikke avgjør det. Vi har et par skudd på innsiden av stengene og en annullering. Kampen bølget frem og tilbake, men jeg synes vi er det beste laget og fortjente å vinne i dag. Vi må bare stå på videre, sier Michelsen.

Håpet å avgjøre opprykk

Kristiansund BK-Fredrikstad

KBK startet svakt i første omgang, men fikk mer ballkontroll og press etter pause. Opprykksfesten må derimot vente på seg.

Foto: Roar Halten / NRK

Det var ingen tvil om at en fullsatt stadion hadde håpet på opprykksfest i Kristiansund-sentrum. Alt var avhengig av at KBK enten skulle vinne kampen, eller at Jerv ville tape mot KFUM Oslo.

Kampene ble spilt samtidig, og håpet lå helt frem til det 84. minutt. Da scoret Jervs kaptein Glenn Andersen kampens eneste mål for Jerv og sikret sørlandsk seier.

Kristiansund kjempet på hjemmebane, men det ble ingen scoringer, og dermed er kampen om opprykk fortsatt i live.

– Spillerne har lyst til å spille fotball og lyst til å oppleve større ting. Vi har fullsatt stadion og god stemning. Vi skal kjempe helt inn og få som fortjent. Jeg vet at vi er god nok til å ta de nødvendige poengene vi trenger, i de to siste kampene, sier Michelsen.

– Marginene ikke på vår side

NRK møtte en litt skuffet Kristiansunds kaptein Dan Peter Ulvestad etter kampen, som nå velger å se fremover mot de like så opprykkssultne Jerv.

Dan Peter Ulvestad, kaptein KBK.

– Vi startet litt dårlig. I andre omgang føler jeg vi har god trøkk, men det står stenger i veien. Dette var den dagen der marginene ikke var på vår side. Det er kjedelig her og nå, men det får vi bare takle, sier Ulvestad.

Fotballekspert Amund Skiri sa til NRK før kampen at han tror KBK vil klare opprykk.

Økland er sulten på opprykk

Neste søndag reiser KBK til Grimstad, og da er det helt nødvendig for Jerv å vinne om de skal ha noe håp om opprykk til eliteserien.

Midtbanespiller Sverre Økland foralte NRK etter kampen, at han er sulten på å få spille på et høyere nivå.

KBK-spiller, Sverre Økland, er sulten på et opprykk til Eliteserien.

Seks poeng skiller nå KBK og Jerv. Lagene møtes i Grimstad, neste søndag.

Laster innhold, vennligst vent..