NRK Meny
Normal

Dødsfallet i Molde: – Trolig ikke skjedd noe kriminelt

– Status i etterforskingen er at vi fortsatt holder alle muligheter åpne, men det er foreløpig ikke noe som tilsier at dette er en kriminell handling, sier politiadvokat May Britt Berg.

Molde dødsfall

Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som har vært i området Moldelivegen / Damvegen mellom lørdag og mandag.

Foto: Roar Strøm / NRK

Personen ble funnet ved 20.20-tiden mandag kveld, og et område ved Moldelivegen er sperret av. Vedkommende ble funnet der Molde-elva går under Moldelivegen, ved Damvegen.

Få timer etter funnet antar politiet at den døde har mistet livet i løpet av de siste tre dagene.

I en pressemelding fra Nordmøre og Romsdal politidistrikt, går det tirsdag kl. 13.00 frem at etterforskingen er i en innledende fase.

May Britt Berg

Politiadvokat May Britt Berg i Nordmøre og Romsdal politidistrikt.

Foto: Roar Strøm / NRK

– Det er rutinemessig besluttet rettsmedisinsk obduksjon for å få informasjon om dødsårsak og dødstidspunkt. Obduksjonen blir gjennomført i dag, tirsdag 29.04.14. Av hensyn til etterforskingen vil ikke politiet offentliggjøre funn fra obduksjonen, sier politiadvokat May Britt Berg i pressemeldingen.

Kvinne fra Molde

Avdøde er en kvinne født i 1973 fra Molde. Etter ønske fra de pårørende blir navnet til avdøde foreløpig ikke offentliggjort.

– Status i etterforskingen er at vi fortsatt holder alle muligheter åpne, men det er foreløpig ikke noe som tilsier at dette er en kriminell handling. Vi vil i den nærmeste tiden prioritere å få inn mest mulig informasjon, blant annet om siste sikre kontakt/observasjon med og av nå avdøde, og øvrige taktiske og tekniske undersøkelser.

Etterforskingsseksjonen i Molde ønsker derfor å komme i kontakt med alle som har observasjoner eller opplysninger i saken.

– Vi ber om at politiet får vurdere om dette er relevant for etterforskingen og/eller om dette er opplysninger som allerede er kjent for politiet. Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som har vært i området Moldelivegen / Damvegen.

Den aktuelle tidsperioden er lørdag 26.04.14 og frem til funntidspunktet, mandag 28.04.14, kl. 2030.

Molde dødsfall

Det er høyt fra broen ved Moldelivegen, ned til elven.

Foto: Roar Strøm / NRK