NRK Meny
Normal

– Tenk på naboene i sommernatten

Det er sommer, det er grei temperatur om natten. Da stiger også temperaturen i nabokonflikter. Politiet ber folk dempe seg og ta hensyn.

Ungdom og alkohol

ILLUSTRASJONSBILDE: Selv om det var store, dramatiske hendelser denne natten, opplevde naboer plagsomt bråk natt til søndag.

Foto: Lien, Kyrre / Scanpix

Politiet i Møre og Romsdal mottok en rekke klager på både feststøy og vedsaging med motorsag natt til søndag. Det var riktignok en natt uten de store, alvorlige hendelsene. Likevel valgte politiet å gå ut med en generell henstilling om å tenke på omgivelsene.

Laster Twitter-innhold

Politiet vil likevel ikke dramatisere forholdene denne julinatten.

– Alt i alt var det en rolig natt. Men det er ofte slik om sommeren. Været er greit og temperaturene er ikke så ille. Vinduer kan stå åpne og støy kan spre seg, sier operasjonsleder Kenneth Sætre til NRK.

Politiet melder også at en 16 år gammel jente måtte sendes til legevakten etter inntak av for mye alkohol. Både i Ålesund, Kristiansund og Molde var det episoder der politiet måtte gripe inn i forbindelse med slåsskamper.

Og i Ulsteinvik brukte en mann sommernatten til å øke vedlageret sitt. Han brukte motorsag. Det fikk naboene til å reagere. Men da politiet kom frem var motorsagen tom for bensin.

Laster Twitter-innhold