NRK Meny
Normal

– Nå kan vi få til veldig mye

Om det skulle være tvil: Moldes supportere er strålende fornøyd med at Ole Gunnar Solskjær er klubbens nye manager.

Svein Erik Jenset

LEDER: Moldes supporterleder tror klubben kan få til store ting under Ole Gunnar Solskjær.

Foto: Gunnar Sandvik

Onsdag formiddag bekreftet Molde Fotballklubb at Ole Gunnar Solskjær blir deres nye manager de neste 3,5 årene.

Tor Ole Skullerud fikk sparken tidligere i sesongen, og siden den gang har spillerutvikler Erling Moe ledet laget. Nå er det imidlertid klart at Solskjær setter seg i trenerstolen allerede i torsdagens kamp mot Celtic.

Supporterleder i Tornekrattet, Svein Erik Jenset, forteller at han og flere andre supportere er fornøyd med å ha Solskjær tilbake.

– Det har vært litt spekulasjoner de siste dagene, men det er en gledelig nyhet og en positiv overraskelse når det ble endelig bekreftet, sier han.

– Nå er vi en attraktiv klubb

Solskjær ledet laget også i årene 2011–2014 og tok to seriegull og ett cupgull. Supporterlederen mener at klubben endelig kan tenke langsiktig og forhåpentligvis skape resultat i fremtiden.

– Vi er først og fremst veldig glad for at vi har en trener på plass med langsiktig kontrakt og at vi kan legge alle spekulasjoner og tidligere tvil bak oss. Nå kan vi se fremover og støtte laget fullt ut resten av sesongen. Nå vet vi at vi er en veldig attraktiv klubb neste år og kan få til veldig mye, sier Jenset.

Hvilket forhold har dere supportere til han?

– Ole Gunnar er en stor helt og har vært det siden han bøttet inn mål på rekke og rad da han var spiller. Han kom også tilbake og gav oss det første seriemesterskapet i klubbens historie og det er vi evig takknemlig for, sier han.