Obaidli før semifinale: – Magefølelsen er bra

I kveld møtes Molde Elite og Glassverket til semifinale i NM. – Vi møter et sinnssykt bra lag, sier Anniken Obaidli.

Anniken Obaidli

Molde Elites Anniken Obaidli ser frem til semifinalen mot Glassverket tirsdag kveld.

Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK

Klokken 18 tirsdag kveld er det klart for semifinale i NM i Drammen. En av Molde Elite sine store profiler, Anniken Obaidli, er spent før kveldens oppgjør.

– Vi møter et sinnssykt bra lag, så jeg tør nesten ikke si noe, sier hun.

Glassverket er storfavoritter

Glassverket slo Molde med 11 mål da de møttes til seriekamp i september.

– Det kan skje veldig mye. Men vi har plan om å fokusere på oss selv og så får vi ta kampen som den kommer, sier Obaidli.

For å være best mulig forberedt har Molde satt inn støtet og jobbet med forsvaret sitt i forberedelsene.

– I tillegg har vi sett mye på hvilke trekk de har, så med mindre de har skiftet på disse så tror jeg det skal gå bra. Men det er et sterkt lag og vi vet ikke helt hva som venter oss likevel.

For Molde som rykket opp i år så er Obaidli fornøyd med det de har prestert selv om de ligger på nest sisteplass på tabellen.

– Jeg tror det har med innstillingen vår å gjøre. Det ligger i hodet. I det siste har vi vært bedre psykisk forberedt, så jeg tror vi bare blir bedre.

I den andre semifinalen møtest Tertnes fra Bergen og Larvik. Dersom Molde skulle gå til finalen blir det lite julefeiring på spillerne. For finalen blir spilt i Nadderudhallen 30.desember.

Landslagsuttak

For Anniklen Obaidli er det flere spenningsmomenter tirsdag. Klokka 11.30 er det også VM-uttak for kvinnelandslaget, og Obaidli er en aktuell kandidat.

– Jeg tør ikke tippe om jeg får være med, uansett skal jeg bare jobbe videre.