NRK Meny
Normal

– Dette er en spiller vi har jobbet for å få tak i

Få timer før overgangsvinduet stengte torsdag kveld hentet Hødd Eirik Bergum Skaasheim fra Sogndal på lån ut vårsesongen.

Eirik Bergum Skaasheim

Hødd har forsterket laget med Eirik Bergum Skaasheim fra Sogndal.

Foto: Oddleif Løset / NRK

Hødds nye trener Hans Erik Eriksen mener Bergum Skaasheim er en allsidig spiller.

– Dette er en ung og rutinert herremann som er fleksibel i måten å spille fotball på. Han kan bekle flere roller i laget. Han har spilt med back i Sogndal, men kan også spille midtstopper og defensiv midtbane, sier Hans Erik Eriksen.

Dermed forlater Eirik Bergum Skaasheim muligheten til å få spille i eliteserien til fordel for 1.divisjon. Sogndal rykket opp i eliteserien i fjor, Hødd havnet i kvalifisering, men kom seg ikke gjennom nåløyet.

Høyt på lista

Eirik Bergum Skaasheim

Eirik Bergum Skaasheim i Hødd-trøya.

Foto: Hødd IL

I følge Hødd-treneren er Eirik Bergum Skaasheim en spiller laget har jobbet for å få tak i.

– Vi har lett etter en spiller til i det bakre leddet, og Eirik har vært høyt på lista hele vegen. Så ble han tilgjengelig tidligere denne uka og da fikk vi muligheten til å handle, sier Hans Erik Eriksen.

Ambisjoner

Hans-Erik Eriksen ble presentert som ny Hødd- trener 11:30

I november ble Hans Erik Eriksen presentert som ny trener i Hødd.

Foto: Arne Flatin

Hødd har hentet inn Hans Erik Eriksen som ny trener foran årets sesong. Til helgen er det første runde i 1.divisjon. Eriksen har klare ambisjoner om at Hødd skal bli bedre.

– Vi ønsker å overgå oss selv. Det gjelder også plasseringen på tabellen. I fjor ble Hødd nummer fire og spilte kvalifisering til tippeligaen. Vi ønsker å der oppe og bli bedre enn i fjor, og da får vi se hvor det tar oss hen, sier Eriksen.