NRK Møre og Romsdal - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Ville slette Riise sin Facebookside

  Lotteritilsynet ønsket at Facebook skulle slette sidene til John Arne Riise og flere kjente spillambasadører. Det ville ikke Facebook være med på, skriver Dagens Næringsliv. Avisen forteller at tilsynet har samarbeidet med Facebook om å fjerne markedsføring for utenlandske spillselskaper rettet mot norske brukere i flere år, men at Facebook ikke ville gå med på å fjerne private sider.

  Riise
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Styrer kuer med data

  Datastyrte klaver holder også kuer innenfor et usynlig gjerde. Det viser nye erfaringer hos Gjemnes-bedriften Nofence. Bedriften har til nå brukt slike klaver på geiter. At de også kan brukes på storfe, ser oppfinnerne på som et stort gjennombrudd for teknologien.

  Gjennombrudd for klaveteknologi
  Foto: Sissel Brunstad / NRK
 • Onsdagsværet i Møre og Romsdal

  Onsdag kan vi vente oss nordvest vind opp i liten i kuling styrke på kysten, men minkende utover formiddagen. Det ventes regnbyger, eller snøbyger over 600-900 meter. Fra ettermiddagen lettere vær i sør. Om kvelden nordøstlig bris. Fortsatt enkelte byger i nord, ellers delvis skyet oppholdsvær, melder Meteorologisk institutt.

 • Manglar gravplassar

  Det er stor mangel på gravplassar i Molde kommune. Kyrkjeverje Hans Jakob Nes seier til NRK at situasjonen kan bli kritisk. Molde kommune vurderer å kjøpe ei nabotomt til Røbekk kyrkjegard.

  Hans Jakob Nes, kyrkjeverje i Molde
  Foto: Roar Strøm / NRK
 • Sjark tar inn vatn

  Ein sjark tar inn vatn i småbåthamna ved Kjerringsundet. Ålesund brannvesen er på plass for å lense.

Distriktsnyheter fra Møre og Romsdal.
Radiosendinger fra Møre og Romsdal
Laster innhold, vennligst vent..

Video

Sunnmøre friluftsråd har arbeidd for dette i lang tid.
Mykje av innhaldet var kjent frå valkampen
Ingen pengar i statsbudsjettet