NRK Møre og Romsdal - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Fire avgangar i veka på direkterute

  Direkteruta Ålesund–København får i perioden 29. juni–12. august fire avgangar i veka. Det melder Avinor. Det vil bli avgang måndag, onsdag, fredag og søndag. I tillegg er det ein avgang søndag 24. juni.

  SAS CRJ900 med 90 seter
  Foto: SAS/Avinor
 • Innstilt ferje og stengd veg

  På fylkesveg 682 er sambandet mellom Arasvika–Hennset innstilt på grunn av tekniske problem. På fylkesveg 41 i Ørsta kommune er vegen stengd på grunn av eit snøras ved det første skredoverbygget etter Leira på veg mot Viddal. Entreprenør på veg for å rydde vegbana, opplyser Statens vegvesen.

 • Innstilt Arasvika - Hennset

  Sambandet Arasvika - Hennset er innstilt inntil videre pga teknisk problem, melder Fjord1

 • Vil opprette mobbeombod

  Fylkesrådmann Ottar Brage Guttelvik har lagt fram forslag om å opprette eit mobbeombod i Møre og Romsdal. Det skriv fylkeskommunen i ei pressemelding. Mobbeombodet skal følge, støtte og rettleie barn og unge i heile utdanningsløpet frå barnehage og grunnskole til og med vidaregåande opplæring. Saka skal opp til behandling i utdanningsutvalet torsdag 22. mars.

  Ottar Brage Guttelvik
  Foto: Gunnar Sandvik / NRK
 • Testa Ulstein sitt nye havvindskip

  Ulstein har gjennomført ein vellukka prøvetur for Acta Marine sitt nye havvindskip. Testane viser at skipet kan ha nesten like høg fart framover som akterover, noko som underbygger fleksibiliteten til skipet, skriv Ulstein Group i ei pressemelding. Fartøyet er av Ulstein sitt SX195-design, og er no tilbake ved Ulstein Verft for sluttarbeidet, før skipet skal leverast til Acta Marine.

  Ulstein Verft sitt nyaste havvindskip, SOV-fartøyet ‘Acta Auriga’ til Acta Marine
  Foto: Ulstein Group / Marius Beck Dahle
Distriktsnyheter fra Møre og Romsdal.
Radiosendinger fra Møre og Romsdal
Laster innhold, vennligst vent..

Video

I helga ble det arrangert i Vigrahallen.