NRK Møre og Romsdal - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Sparer 1 million i året på LED

  Molde kommune vil spare rundt ein million kroner i året på straumutgiftene når gatelysa blir skifta til LED.
  – Kommunestyret vedtok før helga å løyve 13 millionar kroner for å fullføre arbeidet med å skifte ut alle 4500 gatelys, seier Roger Rekdal i Molde Bydrift.

  Roger Rekdal
  Foto: Gunnar Sandvik / NRK
 • Lange køar før Ellingsøytunnelen

  Tekniske problem førte til forlenga arbeid i Ellingsøytunnelen i Ålesund og dermed forlenga periode med kolonnekøyring måndag morgon. Kolonnekøyringa som normalt vert avslutta klokka 06.00 varte til klokka 08.00 og det vart dermed lange køar både på Ellingsøya og på Valderøya.

  Kø før Ellingsøytunnelen
  Foto: Malin Kjellstadli Korsnes / NRK
 • Di Derre til Moldejazz

  Jo Nesbø og Di Derre skal spele på Romsdalsmuseet under Moldejazz 20. juli 2018. – Det er veldig, veldig stas. Jazzfestivalen er mer spesiell enn andre festivaler, sier Jo Nesbø til rbnett (krev innlogging).

  Jo Nesbø
  Foto: Terje Reite / NRK
 • I arresten etter åtak på dørvakt

  To rusa personar vart sett i arresten i natt etter å ha gått til åtak på ei dørvakt i Ålesund sentrum. Dørvakta vart ifølgje politiet ikkje alvorleg skadd. Politiet har oppretta sak.

 • Pustet inn røyk – sendt til sykehus

  En eldre kvinne er sendt til sykehus for sjekk etter å ha pustet inn røyk fra brann i boligen hennes i Ålesund. Brannen ble slukket av brannvesenet og politiet oppretter sak.

  Laster Twitter-innhold
 • Åpner tunnel

  Fannefjordtunnelen, på riksvei 64 mellom Molde og Bolsøya, er igjen åpnet etter at brannvesenet rykket ut til melding om røykutvikling fra en bil. Bilen sto på utsiden av tunnelen.

Distriktsnyheter fra Møre og Romsdal.
Radiosendinger fra Møre og Romsdal
Laster innhold, vennligst vent..