NRK Møre og Romsdal - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Vervarsel som gjeld til midnatt

  Søraust bris, liten kuling i utsette fjell- og fjordstrok. Skya eller delvis skya. Først på dagen utrygt for litt regn, elles oppholdsver.

 • Bråk i Volda og Skodje

  Ei rusa kvinne blei bortvist frå eit utestad i Volda i natt. Ho blei og gitt pålegg om å forlate sentrum. Også i Skodje var det bråk og ein agressiv og rusa mann blei tatt hand om av politiet. Då hadde mannen mellom anna allereie knust eit vindauge.

 • Knuffing og trafikkuhell

  I Elnesvågen i Fræma måtte vakter på staden skille to personar som knuffa. Den eine forlet staden medan den andre var svært rusa og blei køyrt til legevakt. I Elnesvågen var det også eit trafikkuhell litt seinare på natta. Ein bil var involvert.

 • Fyll og knuffing i Ålesund

  I Ålesund blei ein overstadig rusa person i sentrum køyrt i ambulanse til legevakta. På ein utestad i Ålesund var det knuffing mellom to personar og politiet påla den eine å forlate bysentrum.

 • Omkom i fallulykke

  Det var en mann fra Nordmøre som omkom i ei fallulykke i Lofoten fredag, melder Tidens Krav. En mann i et jaktfølge var først savnet etter å ha falt utenfor en skrent i området ved Moltinden på Ramberg. Like etter klokken 15 ble mannen funnet død av ambulansehelikopter. Han er fraktet til Gravdal sykehus og de pårørende er varslet, melder NRK Nordland.

  Laster kart, vennligst vent...
Distriktsnyheter fra Møre og Romsdal.
Radiosendinger fra Møre og Romsdal
Laster innhold, vennligst vent..

Video

Sunnmøre friluftsråd har arbeidd for dette i lang tid.
Mykje av innhaldet var kjent frå valkampen
Ingen pengar i statsbudsjettet