NRK Meny
Normal

- Vi fikk en smekk i trynet

Her står en slukøret Ole Gunnar Solskjær og ser laget hans tape 5-0 mot et aggressivt Haugesund-lag. Han medgir at Molde fikk seg en smekk i trynet.

Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar Solskjær og laget hans Molde hadde ingen god dag i Haugesund søndag.

Foto: Jan KåÂre Ness / Scanpix

I dag var det Sildajazz mot Moldejazz. Og denne gangen var det ingen tvil om hvem det svingte best av. Haugesund var aggressive og pågående, mens Molde ble rett og slett rundspilt.

Moldes landslagsaktuelle målvakt Espen Bugge Pettersen måtte ikke bare hente en eller to baller ut av nettet. Det ble hele fem mål i kurven bak Molde-målvakten da regnskapet skulle gjøres opp.

– Hva syns du om dette, da Solskjær?

– Nei, hva tror du? Vi tapte 5-0 på bortebane mot et aggressivt og godt Haugesundlag. Dette er vi selvfølgelig ikke fornøyd med. Vi gir bort alt for enkle mål. Sånn er fotballen, sier Ole Gunnar Solskjær til NRK.

– Nå må vi reise oss

Ole Gunnar Solskjær innrømmer at laget hans nå har mye å rette på. Han sier at kampen ble ødelagt for Moldes vedkommende i starten av kampen. Han karakteriserer Haugesunds tre første mål som «lette mål».

Sånn er det i fotball. Vi fikk en smekk i trynet og nå må vi bare reise oss opp. Det er dette det handler om til neste kamp, sier Solskjær.

– Vi visste hva vi gikk til

Haugesund er kjent for å være et svært sterkt hjemmelag. I fjor var det bare Molde som vant over Haugesund sør på Vestlandet. Solskjær sier at det som møtte dem egentlig ikke kom overraskende.

– Vi var godt forberedt. Vi visste at det kom til å bli slik som dette. Vi klarte rett og slett ikke å stå i mot. Det var så lette mål. På dette nivået kan vi ikke gi bort lette mål. Og selv om vi skapte mange sjangser i andre omgang så fikk vi ikke mål, sier Solskjær.

– Vi har reist oss før

Ole Gunnar Solskjær lot seg imidlertid ikke deppe ned av rundens klareste tap. Han er sikker på at Molde vil reise seg igjen.

– Molde har reist seg før. Vi gikk på en kjempesmell mot Tromsø på La Manga. Og vi reiste oss. Vi gikk på en bortesmell i første kamp mot Sarpsborg. Og vi reiste oss igjen. Og jeg er sikker på at denne gjengen vil reise seg igjen, sier Solskjær.