- Greit å få høre hva Rekdal mener

AaFK-trener kom med en kanonade mot tre av sine egne spillere etter at Hødd nesten senket Aalesund i gårsdagens cupkamp. I dag fikk spillerne høre slakten de ble utsatt for.

Video GREIT Å FÅ HØRE HVA REKDAL MENER

Den utskjelte angrepstrioen mener det var greit å få høre hva Rekdal sa om dem etter kampen i går.

NRK tok med opptakene av gårsdagens kanonade til dagens Aalesund-trening. Der fikk Lars Fuhre, Kjell Rune Sellin og Magnus Syling Olsen høre hvor udugelige de var.

Dette var ikke godt nok. Sorry. Skal de spille i eliteserien må de prestere bedre enn dette. Så enkelt er det.

Kjetil Rekdal etter kampen mot Hødd

Kjetil Rekdal fortsatte. Og han navngav akkurat disse tre spillerne. De utgjorde angrepstrioen, og ble byttet ut.

Angrepstrioen leverer ikke. Verken Magnus, Lars eller Sellin leverer det de må levere på dette nivået. De må opp flere hakk. Dette er for lite. Sorry.

Kjetil Rekdal etter kampen mot Hødd

For min del syns jeg føler jeg det er greit å høre ærlig hva det er han mener, sier Lars Fuhre.

– Er han rettferdig her?

Ja, han er det. Han er flink til å gi feed-back når du gjør det bra. Og han er god til å gi tilbakemeldinger når du gjør det dårlig, sier Kjell Rune Sellin.

Også Magnus Sylling Olsen fikk Rekdal-pepper etter kampen mot Hødd. Også han mener det var helt på sin plass av Rekdal å gå såpass sterkt ut.

Han sier fra når vi fortjener å høre det, og så får vi klapp på skuldra når vi har fortjent det. Så det er bra, sier Magnus Sylling Olsen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Rekdals friske uttalelser har imidlertid vært tema i AaFK-ledelsen før. Og klubbdirektøren mener at spillerne må tåle å få kritikk.

Henrik Hoff

Henrik Hoff mener spillerne må tåle Rekdals utskjelling.

Foto: Hans-Olav Landsverk / NRK

– Man skal alltids være forsiktig med å slakte egne ansatte i media. Men Kjetil er også flink til å skryte av spillerne når de gjør det godt. De må tåle å få pepper når de ikke har gjort god nok jobb, sier Henrik Hoff.

Kjetil Rekdal opptrådte absolutt ikke som noen angrende synder da NRK konfronterte ham med uttalelsene dagen derpå. Han sier han kjører sin egen stil.

– Jeg har hatt suksess som trener stort sett bestandig. Stort sett alle spillerne har også bare blitt bedre. Jeg tror de tåler dette, sier Rekdal til NRK.