Hopp til innhold

-Fortsatt i forhandlinger om overgang til Manchester United

Aalesunds fotballklubb og Manchester United var ved 20-tiden ikke kommet til enighet om en overgang for Anders Lindegaard.

Anders Lindegaard

Anders Lindegaard kan være nær en overgang til Manchester United

Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

NRK treffer imidlertid Aafk-direktør Henrik Hoff på telefon fra Manchester torsdag kveld. Hoff bekrefter at de er i forhandlinger.

– Jeg kan bekrefte at vi fortsatt er i en forhandlingssituasjon, sier Henrik Hoff til NRK.

Betyr det at forhandlingene fortsetter i morgen?

– Jeg kan ikke kommentere dette noe mer. Jeg kan bekrefte at jeg fortsatt er i Manchester og vi blir her til i morgen. Vi er fortsatt i en forhandlingssituasjon, men det er det eneste jeg kan si, sier Henrik Hoff.

Var sikre på salg

Tidligere torsdag kveld skal Aalesund ha vært så sikre på salg av Anders Lindegaard at de skrev ferdig en artikkel til sin nettside der det heter at Lindegaard ble solgt til Manchester United. Det var Danmarks Radio som oppdaget dette som nok måtte være en tabbe. I artikkelen heter det at Aafk og Manchester United har kommet til enighet om en overgang. Avtalen ble nylig undertegnet og dermed blir en drøm oppfylt for den målrettede dansken, heter det i artikkelen.

Aalesunds hjemmeside

Dette er en skjermdump fra nettsiden til Danmarks Radio. Her ser du artikkelen som ved en feiltagelse var tilgjengelig på Aalesunds hjemmeside der de sier at Lindegaard er klar for Manchester United.

Foto: aafk.no / dr.dk / Faksimile

Over 30 millioner

Ifølge den engelske avisen The Guardian skal overgangssummen for Lindegaard være på 3,5 millioner pund. Dette tilsvarer omtrent 33,5 millioner norske kroner.