Til nrk.no
(Foto: NRKP3/ Kim Erlandsen)

(Foto: NRKP3/ Kim Erlandsen)

Historien om Justin Bieber

Justin Bieber er snart en gift mann! I den forbindelse har vi laget en kort oppsummering om livet til supertsjernen.

Skrevet av:
Publisert 12:07 12 juli, 2018

Justin Bieber fikk plutselig veldig mange voksenpoeng etter han tidligere i måneden forlovet seg med Hailey Baldwin. Før Justin blir en gift mann, la oss se litt på livet til Justin.

1.mars 1994:

Justin Bieber blir født i London, Ontario. Han vokste opp i Stratford, Ontario. Foreldrene hans er Jeremy Jack Bieber og Patricia Mallette.

Da Justin var liten lærte han å spille piano, trommer, gitar og trompet.

2007:

I 2007 begynte det som var starten på Justin sin karriere. Han deltok i en lokaltalentkonkurranse hvor han covret Ny- Yo sin ”So Sick”. Moren hans filmet det hele for så å dele det på YouTube slik at venner og familie kunne se Justin sin opptreden. Moren fortsatte å dele videoer av Justin, og de økte i popularitet.
Scooter Braun kom ved en tilfeldighet over videoene av Justin, og etter litt overtalelse klart Scooter å få med Justin til Atlanta hvor han sang for Usher.

2009:

Deretter gikk det fort unna for den unge Justin. Han var første artist som hadde syv av låtene fra debutalbumet sitt inne på Billboard Hot 100. Debutalbumet My World solgte til platina i USA

2010:

My Wolrd 2.0 ble utgitt dette året og havnet på topp 10 i mange land. I tillegg til dette andrealbumet spilte Justin også en liten rolle i TV- serien C.S.I. I tillegg til en tunré slapp han mot slutten av 2010 et akustisk album.

2011- 2012:

I begynnelsen av året 2011 annonserte Justin Bieber at han var i gang med innspillingen av et nytt album. I mars 2012 kom første singel fra albumet, låta het ”Boyfriend” og ble en kjempe suksess. Da sommeren kom slapp Justin albumet Believe. På høsten startet Justin sin nye turne, og mot slutten av året annonserte han at han ville slippe nok et akustisk album.

2013:

På høsten i 2013 slapp Bieber nyheten om Music Monday, hver mandag i ti uker skulle han slippe en ny låt. Dette startet han med 7.oktober da han slapp låta Heartbreaker.

2015:

Helt på starten av året, i februar, slapp Justin Where Are You Now, som han gjorde sammen med Jack Ü. Han ble også roasted hos Comedy Central. I august slapp Bieber What Do You Mean, som var første singel fra det kommende albumet Purpose. I november kom albumet, og landet en førsteplass på Billboard 200. Dette var Justin sitt sjette studioalbum som tok en førsteplass på den amerikanske singellista.

2016:

I mars 2016 startet Justin sin Purpose World Tour, men allerede i juli kansellerte han resten av turnédatoene grunnet uforutsette hendelser som de kalte det.

2017:

I april dette året kom låta som ble lyden av sommeren 2017, nemlig Despactio. Remixen han gjorde sammen med Luis Fonsi og Daddy Yankee. Dette var den første låta Justin har gjort hvor han synger på spansk (vi har jo sett videoer på YouTube hvor han ikke er helt stødig i spansken, men det er en annen sak).

2018:

Da Grammy´s gikk av stabelen tidligere i år valgte Justin å ikke delta, han sa det var fordi han ville gjøre ferdig sitt kommende album.

Heia kjærligheten!

Som du sikkert har fått med deg har Justin hatt problemer på privaten opp gjennom årene. Han har gjort hærverk, fyllekjørt, slått til papparazzier og utagert. I tillegg har han hatt et av- og på forhold med Selena Gomez og Hailey Baldwin, men nå ser det altså ut til at Justin er trygg på Gud og Hailey.
Vi ønsker det forelskede paret alt godt og gleder oss til å se bilder fra bryllupet<3

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Tags: , , , ,

Del "Historien om Justin Bieber"