Til nrk.no
Foto: @itsjohnnycyrus på Instagram

Foto: @itsjohnnycyrus på Instagram

Kylie Jenner overrasket fan

Kylie Jenner ga bursdagsgave til en fan

Skrevet av:
Publisert 13:30 29 mai, 2018

Det er ingen tvil om at en av verdens mest berømte familier er Kardashian/ Jenner- familien. Tilsammen har Kris Jenner, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall og Kylie 471,3 millioner følgere på Instagram. De har fans verden over og så langt har det blitt produsert 14 sesonger av Keeping Up With The Kardashians, i tillegg til mange spinoff- serier.

Er han Kylie sin største fan?

Kylie er den yngste i søskenflokken, og har i tillegg til å være realitykjendis bygd seg opp et enormt sminkeimperium. Kylie Cosmetics er et merkenavn de aller fleste unge har hørt om, og det er ingen tvil om at hun har mange dedikerte fans. En av de aller største er kanskje Johnny Cyrus? Han har tydeligvis fått en bursdagsgave av Kylie Jenner. På Instagram viser Johnny stolt frem en Louis Vuitton- ryggsekk, og under bildet takker han Kylie

Går man gjennom profilen til Johnny kan man se at han har møtt The Kardashians- gjengen ved en rekke anledninger, og siste gang var da Kylie hadde en Pop-up shop i San Fransisco. På bilder fra dette eventet kan man se Johnny med en stor Louis Vuitton- pose. Etter all sannsynlighet kan man tro at det var under dette eventet han fikk gaven. Det er ingen tvil om at Kylie Jenner bryr seg om fansen sin.

PS:

Johnny er såpass fan av Kylie at han har tatoveringer som er en hyllest til unge frøken Jenner.

Tags: , , , , , ,

Del "Kylie Jenner overrasket fan"