Til nrk.no
Skjermdump fra Youtube.

Skjermdump fra Youtube.

Gir deg sminketips

Unge gutter slenger seg på trenden.

Skrevet av:
Publisert 10:23 8 februar, 2018

At gutter sminker seg er ikke et nytt fenomen, men at gutter får fronte prestisjetunge sminkemerker er både nytt og på tide. I 2016 fikk verdenskjente Covergirl sin første mannlige modell.

 

Fra Instagram til modellkontrakt

James Charles (18) markerte seg først på Instagram der han publiserte bilder av seg selv med sminke, men det var ikke før årbok-bildene hans gikk viralt at han fikk modellkontrakt. Sminkemerket Covergirl har tidligere blitt frontet av profiler som Zendaya, Taylor Swift og Katy Perry.

View this post on Instagram

I mean are we really that surprised? 😂😂

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

 

Gjester på Ellen

I etterkant av modelldebuten gjestet James talkshowet til Ellen DeGeneres for å diskuterer sin rolle som sminkeambassadør. Siden har han blant annet gått på catwalken under Los Angeles Fashion Week.

Å være gjest på Ellen DeGeneres Show har han til felles med en annen mannlig sminkeguru. 12 år gamle Reuben de Maid ble kjent over natten da han gjestet det populære talkshowet i fjor. Siden det har han laget informative videoer på Ellens offisielle Youtube-kanal, der han gjør hennes seere klokere på sminke. Under innspillingen av en slik video ble han forresten overrasket av sitt store idol Kim Kardashian. Se søt video.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Gir deg sminketips"