Til nrk.no
Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Fornyet eller kansellert?

Dette er serienes skjebne.

Skrevet av:
Publisert 14:54 9 februar, 2018

Nytt år nye muligheter? Hvert år bestemmer amerikanske TV-selskaper seg for hvilke serier som får fortsette, og hvilke som rett og slett blir vraket. Basert på seertall og interesse tas det krasse beslutninger, og mange må se favorittseriene sine forsvinne fra skjermen.

2018 bød på en rekke overraskelser, og vi har samlet en oversikt over serienes skjebner så langt. Skal vi ta de dårlige nyhetene først?

 

Disse er kansellert

Foto: Skjermdump, Youtube.

 

New Girl

Romkameratene Jess, Nick, Schmidt og Winston må takke for seg etter syv fantastiske sesonger. Serien, som vanligvis har 20-episoders-sesonger, avslutter eventyret med åtte episoder mellom april og mai 2018:(

 

Once Upon A Time

Det er også slutt for eventyrserien Once Upon A Time, som ender etter sin syvende sesong. Serien utforsket livene til blant annet Snøhvit, Rødhette, Pinocchio, Askepott, Elsa og Anna som var fanget i vår verden etter at en ond heks forbannet deres univers. Once Upon A Time ble av mange regnet som nytenkende, men har i det siste slitt med dårlige seertall etter at flere hovedroller forlot serien.

Girl Meets World

Disney Channel-serien må takke for seg etter tre år på skjermen:( Riley, familien og bestevennen Maya hadde sin siste episode 20.januar i år.

 

The Originals

TV-selskapet The CW har bekreftet at den femte sesongen av The Originals vil bli den siste. Serien følger søsknene Klaus, Elijah og Rebekah – verdens første vampyrer.

The Originals startet som en spin-off, men serien fikk etter hvert egne ben å gå på, og eventyret avsluttes med kun en sesong mindre enn moderserien, The Vampire Diaries.

 

Disse får bli

Foto: NTB Scanpix

Marvel’s Runaways

Hulu-serien Marvel’s Runaways har fått grønt lys! Det antas at seriens andre sesong vil ha tretten episoder.

 

The Walking Dead

Zombie-apokalypsen fortsetter! Serien om Rick Grimes og resten av gjengen med overlevende har blitt fornyet med en sesong til.

 

The Gifted

FOX/Marvel-serien The Gifted har blitt fornyet til sesong nummer to. TV-selskapet har holdt tett om serier som Gotham, Lucifer og So You Think You Can Dance, men en ny sesong av Prison Break skal være i produksjon!

Future Man

Det er bekreftet at science fiction-serien med Josh Hutcherson i hovedrollen og Seth Rogen som produsent, får en sesong til. Future Man skal fortsatt tilhøre Hulu, og den nye sesongen skal bestå av tretten episoder.

 

Young Sheldon

Spin-off-serien til überpopulære Big Bang Theory får en ny sesong. Young Sheldon følger forståelig nok karakteren Sheldon Cooper som barn.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Fornyet eller kansellert?"