Til nrk.no
Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

– Det kommer nok til å skje!

Vi snakket Sigrid-samarbeid med Kygo.

Skrevet av:
Publisert 16:08 15 februar, 2018

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, var nylig hjemme i Norge som del av sin Europa-turne. Vi møtte han før konserten hans på Telenor Arena for å sjekke stemningen.

–Det føles helt vilt å spille på Telenor. Det er noe jeg aldri hadde trodd, så jeg gleder meg! Sier en forventningsfull Kygo.

View this post on Instagram

Oslo tonight 🙌🏻🇳🇴 #KidsInLoveTour

A post shared by Kygo (@kygomusic) on

Dørene har åpnet. Hvordan forbereder du deg?

– Nå er det ikke så mye mer å gjøre egentlig. Jeg har hatt soundcheck, og ting funker som det skal. Det gjenstår egentlig å forberede meg mentalt. Jeg blir selvfølgelig nervøs før showet, så da tar jeg en halvtimes tid alene backstage hvor jeg bare fokuserer på showet.

Helt siden gjennombruddet med «Firestone» ft. Conrad Sewell i 2014, har Kygo produsert hits som «Stole The Show», «This Town», «Fragile», «Stargazing» og «It Ain’t Me». 26-åringen har også rukket å samarbeide med noen av verdens største stjerner; Selena Gomez, Ellie Goulding, Labrinth og James Bay for å nevne noen.

Forrige gang mP3 møtte Kygo, viste han interesse for å jobbe med stjerneskuddet Sigrid.

– Det er fortsatt work in progress! Vi har prøvd å få til noen studio sessions, men så har det ikke passet for meg, og så har det ikke passet for henne. Vi har sendt litt ideer frem og tilbake, men det kommer nok til å skje. Det gjør det, sier han med et lurt smil.

Spellemannsprisen 2017 går av stabelen i Oslo 25.februar, og da har Kygo muligheten til å vinne kategorien Årets hit for låten «It Ain’t Me» med Selena Gomez på vokal. Han har til gode å møte opp personlig på prisutdelingen.

– Jeg har vært litt uheldig med timingen til Spellemann med tanke på spillejobber, og det er det samme i år haha!

Hvor i verden kommer du til å være?

– I London! Jeg spiller konsert i O2 Arena samme kveld som Spellemann.

Kygo har blitt vant til å reise verden rundt, men har alltid gode minner fra hjemstedet Fana å se tilbake på. mP3 gjorde grundig research, og spurte han om noen historier fra Nordåsvannet.

– Nordåsvannet? Haha! Ja, jeg har mange gode minner derfra! Barndomshjemmet mitt, der moren min bor, ligger to minutters gange fra en brygge vi pleide å være på når det var fint vær i Bergen. Det er dessverre ikke så ofte, men når det var sol grillet vi pølser og badet der hele dagen!

Tags: , , , ,

Del "– Det kommer nok til å skje!"