Til nrk.no

Årets sommerstemmer på mP3!

Bli bedre kjent med årets sommervikarer på mP3<3

Skrevet av:
Publisert 14:10 17 juli, 2017

Sommerferien er godt i gang, men radioen tar aldri fri! I sommer er det fire nye personer du hører på NRK mP3, og nå skal du få muligheten til å bli bedre kjent med stemmene du hører gjennom dagen!

Marius, Ida, Nora og Aliese fikk servert følgende spørsmål:

1.) Hvilke tre låter er lyden av sommer for dere?

2.) Beste sommerminne?

3.) Favoritt- is å spise?

4.) Hva må du gjøre i sommer?

Sjekk ut hva de svarte under!

Ida og Nora fra kl.14-17:

(Foto: Erlend Lånke)

Nora:

1.)

SZA – Love Galore, Young Thug

Do U Love Me

Dj Khaled ft Rihanna & Bryson Tiller – Wild Thoughts

2.) Det må være sommeren jeg begynte i 7. klasse. Da var jeg på Hudøy, som er en ferieleir for barn. Alt vi gjorde var å bade, grille, seile, fiske og kose oss. Det var også første gang jeg ble forelska, hvis jeg husker riktig.

3.) KAPTEIN SABELTANN-IS! Rest in peace..

4.) Slappe av. Hele året går så fort, så det er viktig å ta seg tid til å lade opp og ta det litt piano. Gjerne med sola i fleisen!

 

Ida:

1.)

Paradiso – Bailando

Vybz Kartel – Summertime

DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller – Wild Thoughts

2.)  Da jeg var 14 år og dro på sommerleir, med en jente i parallellklassen. Vi kjente ikke hverandre fra før, men begge ville bare bort fra Nesodden og alt det vanlige, så vi meldte oss på sommerleir sammen.

Det regnet en hel uke, vi bodde i telt sammen, betrodde hverandre hemmeligheter og forelsket oss. Siden har vi vært bestevenner <3

3.) Sitron sorbet – selv om jeg sikler på all sjokoladeis, men tåler ikke melk

4.) Jeg må bade! Det er kanskje det beste jeg vet. Ellers er sommer for meg gode venner og familie, hyttetur, bare ben, myggestikk, musikk og lukten av solkrem.

 

Marius Holth fra kl.17-19:

(Foto: Erlend Lånke)

 

1.)

Admiral P, OnklP og Eben Jr. – Bobler

Liam Payne + Quavo – Strip That Down,

Hkeem & Temur – Fy Faen

2.) Mitt beste sommerminne må være da jeg var 16 og akkurat hadde fått mopedlappen og kjørte min aller første tur i hjembygda. Selv om mopeden bare gikk i 30 km/t var det en veldig deilig følelse å kunne reise hvor jeg ville når jeg ville på den. Dessuten følte jeg meg rimelig stilig med hjelm og hansker.

3.) Snickers-is, uten tvil!

4.) Jeg tror det må bli bading. Egentlig er jeg ikke så glad i å bade, særlig ikke hvis vannet er kaldt, men samtidig er ingen sommer det samme uten et bad eller to. Også er det jo viktig å kunne skryte av å ha badet til alle andre. Det er kanskje viktigere enn selve badingen.

Tags: , , , ,

Del "Årets sommerstemmer på mP3!"