Til nrk.no
(Foto: NRK P3/ SKAM)

(Foto: NRK P3/ SKAM)

Ny sesong av SKAM

ENDELIG er det bekreftet at det blir en fjerde sesong av SKAM på NRK.

Skrevet av:
Publisert 10:12 9 desember, 2016

Endelig har gladmeldingen som alle SKAM-fans har ventet på kommet. I dag kunne redaksjonssjef i NRK P3, Håkon Moslet, bekrefte at det blir en fjerde sesong av SKAM. Det er ventet at den nye sesongen starter våren 2017!

Se alle sesongene av SKAM her.

skam Blir det Sana eller Vilde som får hovedrollen i sesong 4? Eller dukker jente-Chris opp igjen? (Foto: NRK P3/SKAM)

SKAM i USA

Det har også blitt bekreftet at serien sine rettigheter er solgt til USA.  Det er den verdenskjente TV- produsenten Simon Fuller som har kjøpt rettighetene. Simon har tidligere stått bak konsepter som «Idol» og «So You Think You Can Dance». I tillegg til dette var han mannen bak gruppa Spice Girls.

Se også hva New York Times skriver om SKAM.

 

Hvem tror du blir hovedpersonen i den fjerde sesongen?

Del "Ny sesong av SKAM"