Til nrk.no
Skifter Miley Cyrus stil på sitt kommende album? Hør første låta som er lekket under. (Foto: Skjermdump)

Skifter Miley Cyrus stil på sitt kommende album? Hør første låta som er lekket under. (Foto: Skjermdump)

Ny låt fra Miley har lekket

Hør Mileys nye låt «Nightmare» her!

Skrevet av:
Publisert 14:18 10 juni, 2015

 

Første drypp fra Miley Cyrus sitt femte album flyter nå fritt på nettet. Det er foreløpig ikke sluppet verken noen singler, albumtittel eller noen konkret slippdato, men låta som har lekket på nett «Nightmare» kan vitne om et noe annet lydbilde fra Miley denne gangen.

 

Hør låta her! | Hva synes du om den nye Miley-låta?

 

Aktuell på magasincover

 

Akkurat nå er Miley Cyrus også aktuell som forsidepike på det amerikanske magasinet Paper. Miley stiller der opp helt naken, skitten og sammen med en gris – noe som ikke uventet har fått mye oppmerksomhet. I intervjuet med magasinet avslører også Miley at de hun jobber med er redd for at hennes nye album skal bli for sært.

Miley Cyrus poserte denne uka naken med en gris på forsiden av magasinet Paper. (Foto: Faximile, Paper Magazine)

– De har sagt at jeg ikke må gjøre albumet for rart eller for avant-garde, og at jeg ikke kan gå helt fra å være Miley til å bli en ny Björk, fortalte Miley til magasinet.

Jobber hardt

 

Miley har jobbet med hennes kommende album fra sitt hjemmestudio og har hørt, nesten utelukkende på bestevennen Wayne Coyne sitt rockeband The Flaming Lips. Det spørs om hennes nye album blir litt mer rocka enn det vi er vant til. Miley har også fortalt at hun har jobbet veldig hardt og at slippdatoen kan bli noe forskjøvet fordi hun rett og slett jobber for mye med låtene.

– Akkurat når jeg tror jeg har gjort ferdig en singel, så skjer det noe nytt som jeg bare har lyst til å ha med. Jeg er så usikker på hva jeg har lyst til å gi ut akkurat nå, fortalte Miley i intervjuet.

Tags:

Del "Ny låt fra Miley har lekket"