Til nrk.no
Isac Elliot fra Finland åpner Norgesturneen sin i Hamar kulturhus.
(foto: Kim Erlandsen, NRK)

Isac Elliot fra Finland åpner Norgesturneen sin i Hamar kulturhus. (foto: Kim Erlandsen, NRK)

Isac Elliot-turnéen starter på Hamar!

Pop-prinsen Isac Elliot besøker Norge med turnéen «Save A Girl Tour».

Skrevet av:
Publisert 12:26 10 desember, 2014

Finlands svar på Justin Bieber, 13 år gamle Isac Elliot, besøker Norge i forbindelse med sin Norgesturné «Save A Girl». Det første stoppestedet på turnéen er Hamar kulturhus, før DNB Arena i Stavanger, Oslo Spektrum og Grieghallen i Bergen! Isac har også med seg fullt liveband og dansere. Mye tyder på at det kan bli skriking, hyling og heftige følelser når tenåringsidolet turnerer Norge rundt i desember.

Norsk oppvarmingsband

Du lurer kanskje hvem som skal varme opp for kjekkasen under Save A Girl-turnéen? Bergen Live forteller at det er bergenstrioen The Main Level som blir med Isac Elliot på Norgesturné i desember! Det norske boybandet er med som support når pop-prinsen Isac Elliot besøker Norge. Sammen skal de spille konserter i Oslo, Bergen og Stavanger. Turneen er allerede så godt som utsolgt.

– Å få bli med en artist som Isac Elliot på turné er en stor drøm som går i oppfyllelse for oss. Vi gleder oss kjempemasse til å spille for både nye og gamle fans på landets største scener, sier trioen The Main Level til Bergen Live om den kommende turneen.

The Main Level – Go Go With You:

Ble kjent gjennom Youtube

Det finske popfenomenet ble oppdaget på YouTube bare ni år gammel. Med låten «New Way Home» har popartisten sunget seg inn i norske pikehjerter, og skapt fullt oppstyr med sin opptreden på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen, NRJ In The Park under Norway Cup, og da han gjestet Senkveld.

Isac Elliot – Tired of missing you:

Isac Elliot slapp sitt nyeste album «Follow Me» i november. 

Overrasket fansen hos mP3

I midten av oktober startet mP3 en konkurranse som skulle gi fem heldige vinnere muligheten til å være blant de første i verden til å høre Isac Elliot sitt nye album.

isacogmp3

Ikke nok med dette, vinnerne skulle få møte Isac i egen person. Det tok litt tid før vinnerne registrerte at døren var gått opp og at Isac stod rett foran dem. Da de skjønte at deres store idol som stod der ble det tårer, kjærlighetserklæringer, klemmer og mange selfies.
Les hele saken her!

Tags: , , , , , ,

Del "Isac Elliot-turnéen starter på Hamar!"