Til nrk.no
Foto: Nora Evensmo Hvistendahl

Foto: Nora Evensmo Hvistendahl

Isac Elliot overrasket fansen hos mP3

Lørdag 1.november var en stor dag for ti jenter. De var nemlig være blant de første i verden til å høre Isac Elliot sitt nye album.

Skrevet av:
Publisert 15:29 3 november, 2014

I midten av oktober startet mP3 en konkurransen som skulle gi fem heldige vinnere muligheten til å være blant de første i verden til høre Isac Elliot sitt nye album Follow me.

#mP3venn

Det eneste kriteriet i konkurransen var at man skulle glede en venn. Vi oppfordret deg til å dele et bilde av en venn som betydde mye for deg og som du syntes fortjente å høre albumet. Under emneknaggen #mp3venn fikk vi inn over 1400 bidrag, og fredag 24.oktober ble fem vinnere kåret hos mP3. Jentebladet Julia delte også ut fem plasser.

Den store dagen

Lørdag 1.november var den store dagen for de ti vinnerne. De tok turen til mP3 sitt studio og var veldig spente på det de skulle få høre. For å lette litt på spenningen ble jentene servert smoothies, popcorn og cupcakes før vi trykket «play» på spilleren.

studio.jpg redigert Spente jenter venter på å få høre Follow Me. Foto: Nora Evensmo Hvistendahl

Skal vi ringe Isac?

Etter 40 minutter med lytting og mye ros av albumet var det på tide å ringe selveste Isac Elliot. Han var selvsagt spent på å høre hva jentene syntes om hans kommende andrealbum. Telefonnummeret ble slått og i andre enden svarte Isac. Etter noen sekunders stillhet klarte jentene å si hva de syntes om skiva.

Selfies og klemmer

All oppmerksomhet var rettet mot telefonen,og det tok litt tid før vinnerne registrerte at døren var gått opp og at Isac stod rett foran dem. Da de skjønte at deres store idol som stod der ble det tårer, kjærlighetserklæringer, klemmer og mange selfies. Vi velger å tro at dette var en drømmedag for de ti heldige vinnerne!

Se hva som skjedde da Isac overrasket jentene:


Dagsrevyen kom også innom, du kan se reportasjen deres her.

 

Er du gira på å høre hele Isac Elliot sitt nye album? Da kan du sjekke ut Spotify eller vente til 7.november.

Isac Elliot – Tired of missing you: 

Isac Elliot – Baby I: 

Tags: , , , , , , , ,

Del "Isac Elliot overrasket fansen hos mP3"