Til nrk.no
Sophie Elise (Foto: Presse)

Sophie Elise (Foto: Presse)

Ny musikk på mP3

Superbloggeren Sophie Elise er en av de nylistede artistene på mP3 denne uka!

Skrevet av:
Publisert 9:57 3 juni, 2014

Se og hør: Forrige ukes nye låter her!

 

Otto Knows – Parachutes

Sverige har mange dyktige houseprodusenter og nå begynner Otto Knows også å bli et av de kjente housenavnene. «Parachtes» har et kraftig driv gjennom hele låta og en aldri så liten overraskelse av et melodiøst gitarparti sånn omtrent midt i låta – en superkul låt!

 

Tiësto ft Matthew Koma – Wasted

Ny låt fra mester-Dj Tiësto, men denne er noe annerledes. Det skyldes nok samarbeidet han har gjort på denne låta med New York-sangeren Matthew Koma. Her har to artister fra to ulike musikkverdener møttes og resultatet er veldig spennende. Sjekk for all del ut den morsomme og fargerike videoen til låta:

 

Sophie Elise – Lionheart

Superbloggeren Sophie Elisa har mange baller i lufta. Den svært populære bloggen sin, TV-serien Bloggerne og nå også en artistkarriere. Sophie Elise har en fin stemme og låta er en klassisk og jentete gladlåt innen popsjangeren. Vi heier på Sophie Elise!

 

Nicki Minaj – Pills N Potions

Nicki er tilbake, men noe mer nedstrippet enn det vi er vant til. Ingen harde dropp og hefitge refreng denne gangen, dessverre, men ikke heng med hodet av den grunn. «Pills N Potions» er en nydelig balade hvor Nicki, som vanlig, briljerer med både vokal og rapping.

 

Kanthem – Wake The Fuck Up

Den foreløpig ukjente artisten Kanthem slapp den mystiske låta «Wake The Fuck Up» i slutten av mai. Låta er spesiell og ligner ikke så veldig på noe man har hørt før. Desto kulere og mer mystisk blir den. Dette er både kult og futuristisk.

 

Iggy Azalea – Fancy

Den australske rapperen Iggy er i vinden for tiden. Hun er allerede listet på kanalen med låta «Problem» som hun er med på sammen med Ariana Grande. Låta «Fancy» er mer Iggy sin låt, og det vil si enda mer tøff jenterapp. Musikkvideoen til låta er inspirert av den populære TV-serien Clueless fra 1995.

 

Gabrielle – 5 fine frøkner

Endelig er Gabrielle tilbake med ny låt. Alt denne dama tar i blir til gull og jammen har hun ikke sluppet nok en låt med stort hitpotensiale. Gabrielle synger feilfritt på bergensk, som vanlig, og låtas refreng er så banger at man bare må reise seg opp og danse!

 

Cir.cuz – Før jeg dør

Cir.cuz har blitt en sommertradisjon og er nok en gang ute med en sommerlig og herlig sommerpopperle. Denne gangen med svenske Medina på laget, og med et lett gitarriff og saksofonrefreng oser dette sommerkveld lang vei.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3"