Til nrk.no
Rihanna og Shakiras nye låt «Can't Remember to Forget You» er lista på mP3 denne uka. Hør og les om den under!

Rihanna og Shakiras nye låt «Can't Remember to Forget You» er lista på mP3 denne uka. Hør og les om den under!

Ny musikk på mP3!

To nye samarbeidslåter på mP3 denne uka. Se opp for Rihanna, Shakira, Kaveh og OnklP!

Skrevet av:
Publisert 13:55 20 januar, 2014

 

Se også: Låtene som ble lista på mP3 forrige uke her!

 

Shakira + Rihanna – Can’t Remeber to Forget You

 

I forrige uke slapp Rihanna og Shakira singelen «Can’t Remeber to Forget You» som er hovedsingelen på Shakiras kommende album som er ventet 25. mars. Låta er halvt rocka, halvt poppete og med innslag av både ska og latinamerikanske effekter. Denne singelen er både glad, tøff og sommerlig, akkurat som de to latinamerikanske popprinsessene.

 

Kaveh – Snufs

 

Oslo-gutten Kaveh er igjen aktuell med singel på mP3. Sist gang var det det deilige jentefrieriet av en poplåt «En av dem». Denne gangen er Kaveh tilbake i hophop-elementet, med gamle samples, tung beat og god rapping fra han selv og selveste OnklP. «Snufs» er en skikkelig banger, så skru opp lyden når du hører den på lufta!

Tags: , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"