Til nrk.no
Beyoncé fra en av hennes mange nye videoer. Denne er til låta «XO» som nå er lista på mP3. (Foto: Skjermdump)

Beyoncé fra en av hennes mange nye videoer. Denne er til låta «XO» som nå er lista på mP3. (Foto: Skjermdump)

Ny musikk på mP3!

Det nye året er godt i gang og vi håper at du er klar for masse ny og god musikk. Denne uken er det nytt fra blant annet Admiral P, Beyoncé og Miley Cyrus.

Skrevet av:
Publisert 10:32 13 januar, 2014

 

Se også: Låtene som ble lista på mP3 før jul her!

 

Admiral P + B-Flow + General Oxxy + Gyptian – 2by2

 

Admiral P har slått seg sammen med B-Flow og General Ozzy fra Admiralens hjemland Zambia. I tillegg har de fått med seg den anerkjente reggae og dancehallartisten Gyptian, kjent med låter som «Hold Yuh». Sammen har de fire laget en dansegulvslager i ekte afrikansk stil, med innslag av hete gitarlinjer og selvfølgelig en haug med rytmer. Forhåpentligvis varer denne helt til sommeren!

 

Klingande – Jubel

 

Klingande er en ung, fransk elektroduo. Og du synes kanskje artistnavnet ikke høres særlig fransk ut, snarere svensk? Du har helt rett! Alle gruppas låttittler er nemlig svenske, fordi gutta synes synes svensk er et så vakkert språk. Deres låt «Jubel» er en nydelig deep house-låt med en særdeles forførende saksofon.

 

Julie Bergan – Younger

 

Julie Bergan er den søte jenta med vokalen i refrenget på Cir.cuz-låta «Supernova». Julie har også deltatt i Melodi Gran Prix, og satser nå for fullt på en egen sangkarrière. Det gjør hun gode odds, for hun har både en fantastisk og svært kraftfull sangstemme. Se den kule musikkvideoen her:

 

Kid Ink ft Pusha T – Murda

 

Pusha T, din favorittrappers favorittrapper, slapp det etterlengtede albumet My Name is My Name rett før jul, og før vi har rukket å høre gjennom skiva mange nok ganger har han kommet med enda en ny singel. På den harde låta «Murder» har han med seg LA-baserte Kid Ink, og sammen setter de startskuddet for hiphop-året 2014.

 

Beyoncé – XO

 

I midten av januar slapp Beyoncé sitt selvtitulerte femtealbum uten noen forvarsel. Som lyn fra klar himmel satt vi med en haug deilige låter fra dronningen selv. I tillegg kom hver låt med hver sin velproduserte og fantastiske musikkvideo, samt bonusmaterialet. Til sammen fikk vi 14 nye låter og 17 videoer fra Beyoncé i julegave, og nå har vi lista én av disse som en liten nyttårsgave til deg! Låta «XO» er en kraftfull poplåt i middelstempo som balanserer perfekt mellom et pompøst og trommetungt refreng, og et mer drømmende vers. Videoen til denne låta er også helt magisk! Se den her:

 

Miley Cyrus – Adore You

 

Miley Cyrus skapte mye oppstyr i 2013, med blant annet twerking, lite klær, vågale liveopptredener, stilskifte, doprykter og albumet Bangerz. Vi har allerede vent oss til hennes nye stil og elsket låtene «We Can’t Stop» og «Wrecking Ball» høyt. Nå er tredje singel fra plata lista – nok en ballade hvor Miley får vist sine gode sangferdigheter, samt en del hud:

 

Pharrell – Happy

 

Nok en oppfølger fra en favoritt i 2013 starer det nye året, og dette er nok en gladlåt fra Pharrell. «Happy» gjør deg nettopp det: glad! og får oss til å glemme at vi står midt inne i den tyngste perioden av året. Dans deg glad og varm til denne sjelfulle låta fra Pharrell.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"