Til nrk.no
Den tidligere Disney-stjernen Demi Lovato er listet på mP3 med låta «Neon Lights». (Foto: Frazer Harrison, Scanpix/NTB.

Den tidligere Disney-stjernen Demi Lovato er listet på mP3 med låta «Neon Lights». (Foto: Frazer Harrison, Scanpix/NTB.

Ny musikk på mP3!

Nye låter fra Demi Lovato, Jessie J og All About She på mP3 denne uka.

Skrevet av:
Publisert 7:00 16 desember, 2013

 

Se også: Forrige ukes nye låter her!

 

All About She – Higher (Free)

 
All About She, et ganske rart artistnavn, omfatter en britisk produsenttrio. Prosjektet begynte med de to gutta i gruppa – Jon og James – som etter å ha jobbet tett med vokalist Vanya Taylor bestemte seg for å ta henne med i gjengen. I dag utgjør de tre gruppa All About She som nylig slapp låta «Higher (Free)» – en deilig poplåt med tydelige UK-preg.

 

Demi Lovato – Neon Lights

 
Mange kjenner nok Demi igjen fra Disney Channel-serien Camp Rock. Hun har også spilt mot Selena Gomez i filmen Prosject Prinsesse, og ja, hun startet karrieren sin tidlig. Allerede som seksåring fikk hun sin første rolle i serien Barney & Friends. I tillegg til sitt skuespillertalent har hun også en stor stemme og hun har, knappe 23 år gammel, allerede rukket å gi ut to album. Låta «Neon Lights» kommer fra årets album oppkalt etter henne selv.

 

Jessie J – Thunder

 
Jessie J barberte av alt håret, donerte en halv million pund til et veldedig formål, og fikk i samme slengen et enda tøffere og mer rebelsk uttrykk. Låta «Thunder» er en herlig og melodiøs perle hvor Jessie virkelig får briljert med sin kraftfulle stemme.

Tags: , , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"