Til nrk.no
Ettermiddagen på mP3

Ettermiddagen på mP3

Dette er gjengen som leder deg gjennom Ettermiddagen på mP3 – mandag til fredag fra 14.00 til 17.00.

Skrevet av:
Publisert 14:04 9 desember, 2013

 

Hør sendingene på nytt HER!

 

Benedicte styrer skuta og sørger for at du får all musikken du elsker. Du kan også få ta del i diskusjoner sammen med en samfunnsengasjert Amir – som stiller spørsmålene du ikke tør, eller vil stille selv – og Abiel som blant annet vil gi deg kule tips til nye låter som det er verdt å sjekke ut.

I tillegg holder gjengen deg oppdatert på alt som skjer både i Norge, i verden, på nettet og i det litt underlige universet der kjendisene bor.

 

Si «hei» til…

 

Benedicte J. Hamnes

Benedicte om seg selv: Benedicte er mitt navn. Jeg elsker musikk, hester og radio. Har jobbet i mP3 siden 2010. Vil si at jeg 98,2 prosent av tiden er veldig positiv og glad! Jeg er også hun irriterende som alltid synger til låter på radioen, selv om jeg ikke treffer en eneste tone.

Favorittartist: Ed Sheeran <3, Marit Larsen, OnklP & De Fjerne Slektningene, The Script og lista fortsetter

Favorittlåt akkurat nå: Hele Ed Sheeran sitt album «X» og Marit Larsen sitt album «When the morning comes» . Kan ikke velge en låt. Sorry.

Jeg brenner for: Rettferdighet og kjærlighet

Favorittmat: Mammas kjøttkaker & lasagne , fisk og.. SJOKOLADE<3

 

Abiel Tesfai

Abiel om seg selv: Venner kaller meg Abiel, eller Atee eller bare Dj Atee. Jeg er ekstremt glad i musikk og hører på det så mye jeg kan. Også er jeg glad i å dra på kino med masse popcorn (det er tross alt sunt!). Jeg er til tider veldig fotogen. Selfie nummer 101 pleier å sitte som et skudd. Er også helt konge til å synge… i dusjen. (PS. Det finnes en kar som går rundt med fjeset mitt i byen (har en tvillingbror), men ikke vær redd for å si hei!)

Favorittartist(er): Michael Jackson, Justin Timberlake, The Weeknd, Chris Brown, A-trak, PartyNextDoor

Favorittsang: DET er umulig dessverre å svare på. Jeg elsker musikk, Michael Jackson -«Dirty Diana». Stopper der, ellers blir du gal.

Jeg brenner for: Talentfulle mennesker og de som jobber hardt for drømmene sine.

Favorittmat: Umh… Da må jeg nok si at italiensk mat er noe jeg liker veldig godt! Bueno..

 

Amir Horori

Amir om seg selv: Mitt navn er Amir Horori og jeg kommer opprinnelig fra Kurdistan, men jeg har bodd det meste av livet mitt i Bodø – det jeg kaller Nord-Norges perle.Jeg digger å diskutere religion og heier på mennesker som tør å si sin mening. Det er tross alt vi som skal ta over verden!

Favorittartist: Michael Jackson! Også må jeg ikke glemme Isac Elliot!

Favorittlåt akkurat nå: De tre små fisk… (Du vet den som går slik: «bob bob dæri dæri bob bob suuuuu»?

Favorittmat: BIFF!

Brenner for: Et fritt Kurdistan!

Del "Ettermiddagen på mP3"