Til nrk.no
Hayley Williams fra Paramore hjelper Zedd på

Hayley Williams fra Paramore hjelper Zedd på "Stay The Night", en av ukas nye låter. (Foto: skjermdump Youtube/Universal)

Ny musikk på mP3

Hør nye låter fra blant andre Zedd med Hayley Williams og Pitbull med Ke$ha.

Skrevet av:
Publisert 13:43 21 oktober, 2013
Pitbull & Ke$ha – Timber

Pitbull teamer opp med Ke$ha for en god gammeldags låvedans. Avicii har virkelig banet vei for countryvibber i hitmusikken og Pitbull og Ke$ha føler det virkelig. Sleng deg med i dansen du også, da vel!

Flo Rida & Pitbull – Can’t Believe It

Dobbel dose Pitbull denne uken. Flo Rida leverer som vanlig grisete låter og har fortsatt teken på å få det til å svinge. Sleng inn noen Pitbull-linjer så har du en hit.

Martin Garrix – Animals

Nå som Avicii har gått countrypop er det rom for en ny instrumentalsnekker. Han heter Martin Garrix, er fra Nederland og «Animals» gjør det stort over hele Europa.

Zedd & Hayley Williams – Stay The Night

En del tysk produsent og en del kvinnelig punkpop-ikon er den riktige oppskriften for en hit. Zedd tar med Paramores Hayley Williams på denne låten som du kan finne på deluxeutgaven av debutalbumet hans, Clarity. Og på mP3, selvsagt.

Icona Pop – All Night

De to svenske jentene har hatt enorm suksess med «I Love It» som herjet Norge i fjor. Fra debutalbumet This Is… Icona Pop har vi nå hentet «All Night». Låta kommer til å holde festen i gang gjennom hele natta og resten av uka.

 

Tags: , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3"