Til nrk.no
Austin Mahone (Foto: Skjermdump)

Austin Mahone (Foto: Skjermdump)

Ny musikk på mP3!

Nå kan du høre både Austin Mahone og Ylvis nye låt «The Fox» på mP3.

Skrevet av:
Publisert 12:43 13 september, 2013
Hør også: Forrige ukes nye låter her!
Austin Mahone – What about love

Er Austin Mahone den nye Justin Bieber? Det kan kanskje se sånn ut, for han startet nemlig karrièren sin på akkurat samme vis som Bieber gjorde – via Youtube. Austin er bare 17 år gammel, men har allerede vokst seg stor som artist, og det før debutalbumet er sluppet. Hans nye låt «What About Love» er en fengende kjærlighetserklæring med tydelige referanser til nittitallets boyband-sound. Vi ønsker Austin velkommen inn på mP3s spillelister og gleder oss til å høre mer fra unggutten fremover.

Ciara – Overdose

Denne låta spilte vi opp på mP3 for å høre hva du synes om den. Responsen var positiv og siden dette er en god låt som skiller seg ut i mengden er den nå inne på listene. Ciara har holdt på i mange år og er for mange kjent som en skikkelig R&B-prinsesse. Låta «Overdose» kommer fra hennes nyeste album og er kanskje det mest poppete vi har hørt fra henne. Den deilige bassen og det superkule refrenget er intet annet enn diggbart!

Ylvis – The Fox

Det kom som lyn fra klar himmel. Plutselig hørte vi rykter om at Stargate (den norske produsentduoen bak en rekke internasjonale hits fra blant annet Rihanna) hadde skrevet en låt for tullebrødrene og humorduetten Ylvis. Som ild i tørt gress spredde låta seg, ikke bare her til lands, men også i USA. Nå har den klatret seg langt opp på hitlistene og nådd over 22 millioner visninger på Youtube på under en uke! «The Fox» er både morsom og fengende og glir rett inn i rotasjon på mP3.

Boge & Scandal – Remeber

Det er alltid gøy med ny norsk musikk på listene. Denne uken har vi listet denne superfete houselåta fra norske Boge & Scandal!

Ianick – Across the Pond

Det finnes mange dyktige, norske houseprodusenter. Også denne artisten er en av våre egne. Ianick, eller Jahn Christoffer som han egentlig heter, er ute med EPen Nostalgia hvor låta «Across the Pond» er hentet fra. Nå er den superfete klubblåta lista på mP3s dance-lister.

Hva synes du om den nye musikken? Din mening er viktig for mP3, så fortell hva du syns i kommentarfeltet!

Tags: , , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"