Til nrk.no
Miley Cyrus (Foto: Scanpix/Evan Agostini)

Miley Cyrus (Foto: Scanpix/Evan Agostini)

Hva skjer a, Miley?

Søt og uskyldig vs. sexy og naken. Hva skjer med Miley?

Skrevet av:
Publisert 10:14 10 september, 2013

I 2006 ble vi kjent med Destiny Hope Cyrus, eller Miley Ray Cyrus, som vi kjenner henne som. Hun spilte den søte tenåringsjenta Hannah Montana som levde et dobbeltliv. Hun var en helt vanlig jente, men også en stor popstjerne.

 

Hannah Montana

Miley ble alles Hannah Montana gjennom Disney Channel, og ble et forbilde for mange unge jenter. Frem til seriens slutt i 2011 var ikke Miley den man kunne lese mest om i sladderpressen. Frem til 2010 da hun slapp albumet sitt Can’t be tamed hadde hun et noenlunde uskyldig image.

Tiden etter tredjealbumet hennes Can’t be tamed ,og siste sesong av Hannah Montana i 2011, har Miley blitt mer utfordrende i klær, låtvalg og oppførsel.

 

Sjekk musikkvideoen fra da Miley fortsatt var veldig uskyldig:

Søt < Sexy

Etter at filmen hennes «The Last Song» kom ut i 2010, ble det bekreftet at hun og motskuespiller Liam Hemsworth var blitt et par. De forlovet seg senere (nå er de litt mer av og på, enn forlovet). Man kan vel si at Miley, spesielt det siste året, har gått fra å være søt og uskyldig til sexy og vågal. I august 2012 dokumenterte Miley selv forvandlingen på twitter da hun klipte håret kort. Mellom alle bildene hun tweeter av hundene sine kommer det også bilder av Miley som rekker tunge og viser bar hud.

No Vogue for you

Det ikke bare hennes private stil som har blitt mer vågal. Nå synger hun også om festing, sex og dop. Hun har fått ordet twerking inn i ordboka, og hun klarte å irritere på seg Vouge- redaktør Anne Wintour etter sin VMA-opptreden. Dermed får ikke Miley pryde forsiden av Vogue etter opptredenen hvor hun lekte seg med skumgummifingre, teddybjørner og Robin Thicke.

 

 

I came in like a wrecking ball

Miley er nå ute med splitter ny musikkvideo til låta si «Wrecking ball», fra hennes kommende album Bangerz. Her ser man Miley gråte, sprade rundt i en hvit truse og singlet, slikke på en slegge og gnikke sin nakne stump på en «wrecking ball». Det er kjendisfotograf Terry Richardsson som har fått Miley til å kaste klærne. Videoen har i løpet av det siste døgnet fått over 12 millioner visninger.

 

Hva synes du om Miley sin forvandling?

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Hva skjer a, Miley?"