Til nrk.no
Ny musikk på mP3!

Ny musikk på mP3!

Enda mer ny, norsk musikk på mP3 denne uka!

Skrevet av:
Publisert 13:25 30 august, 2013

Hør også: Forrige ukes nye låter her!

Kaveh – En Av Dem

Løkka-gutten som P3 plukket opp og fulgte gjennom nettserien 7 steg mot toppen har et stort talent og like store ambisjoner. Han har, før fylte tyve år, allerede samarbeidet med flere av de store hip hop-veteranene her til lands. For noen uker siden slapp han minialbumet Hjertet kommer først og nå er han ute med denne nye singelen. «En av dem» er en fin poprap-låt med et behagelig sound, et rolig tempo og en gjennomført tekst.

Fergie – A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)

Både Will.I.Am og Fergie og har brutt opp fra Black Eyed Peas og starten sine egne solokarrièrer. Nå er sistnevnte ute med singelen, med det lange navnet «A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)». Låta er med på soundtracket til filmen Gatsby og har et 20-tallsinspirert lydbilde med innslag av hard bass og dance.

Tiësto – Take Me

Trance-kongen Tiësto er ute med ny låt. «Take Me» er drøye tre minutter med god partystemning i kjent Tiësto-stil!

Avicii ft. Salem Al Fakir – You Make Me

Storhitten «Wake Me Up» var tydeligvis ikke nok for Avicii, for før vi rakk å bli lei den er han nemlig ute med en ny samarbeidslåt av en hit. «You Make Me» er et supersøtt og fengende stykke dancemusikk, og med seg på laget har han svenske Salem Al Fakir.

Lana Del Rey vs Cedric Gervais – Summertime sadness remix

Lana Del Rey tok folket med storm for to år siden. Med sin spesielle stemme og triste, men vakre låter gled hun rett inn i hjerte til både folk og radiostasjoner. Sommeren er på hell og da passer det vel ikke bedre å liste låta «Summertime Sadness remix».

Tags: , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3!"