Til nrk.no
Sirkus Eliassen (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Sirkus Eliassen (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

God jul fra Sirkus Eliassen og mP3

Hør Sirkus Eliassens julelåt til mP3s lyttere og last den ned helt gratis.

Skrevet av:
Publisert 13:49 11 desember, 2012

Det er med stor juleglede vi i mP3 kan by på årets mest fengende julelåt. Våre venner i Sirkus Eliassen redder jula ved å gi bort en helt fersk julelåt eksklusivt til mP3s lyttere.

Last ned låta helt gratis nederst i saken.

Radiopremieren på Sirkus Eliassens «Julefri» får du hos Benedicte i dag kl 14.00 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

 

Med hits som «Hjem til dæ», «Opp ned bak frem» og «Æ vil bare dans» har Sirkus Eliassen raskt etablert seg som de som alltid redder festen. Nå er det jula som står i fokus og vi måtte jo ta en liten prat om hva jula betyr for brødrene Erik og Magnus.

Hva betyr jula for dere?

– Jula betyr god stemning, familie, julefri og fest. Og så har vi tradisjoner med forskjellige serier som går på tv. Vi har også hatt noen julefeiringer hvor vi har reist. En gang var vi sammen i Singapore i jula og Erik har også feiret jul i Atlanterhavet på en seilbåt på vei fra Afrika til USA. Det beste med jula er at alle er hjemme, alle tar seg tid til hverandre og vi får møtt alle vennene våre som har kommet hjem på julebesøk.

Hva skal dere gjøre i jula i år?

– Vi skal spille i Hemsedal. Og så skal vi spille inn en musikkvideo og ta en tur i studio, men først og fremst være sammen med familien. Julefri med de beste.

Dere synger i «Julefri» at Jesusbarnet er deres bror. Er han virkelig det?

– Ja, vi er som brødre. Vi er alle født med jomfrufødsel. Hehe. Det er mange som ser likheten mellom Jesus og Magnus på grunn av skjegget og håret. Alle kan identifisere seg med at Jesus er som en bror. Han dømmer ingen og virket som en bra fyr. Vi er litt som han, vi dømmer ingen heller. Og han dømmer ikke oss.

Hva slags julelåt var dere ute etter å lage?

– Vi ville lage en låt med god julestemning. Vi ville lage noe med fart i, men ikke noe dunk-dunk. Vi ville ha et moderne sound og noe som kunne skape fest. Det kommer ut få julelåter hvert år, og vi har sjekket litt rundt og de fleste julelåtene ble skrevet rundt 1950. Så vi har hentet litt inspirasjon derfra også.

Hør Sirkus Eliassens julelåt til mP3s lyttere her og last den ned gratis. 

Tags: , , , , , ,

Del "God jul fra Sirkus Eliassen og mP3"