Til nrk.no
Robin & Bugge (Foto: Promo/MTG Music)

Robin & Bugge (Foto: Promo/MTG Music)

Ny musikk på mP3 (uke 48)

Nytt fra Farah, Robin & Bugge, DJ Broiler og Sean Kingston på mP3s spillelister. Hør alle låtene her.

Skrevet av:
Publisert 11:20 23 november, 2012

Dette er ukas Fresh-liste:

Farah – In The Morning

Oslojenta Farah bor i Los Angeles hvor hun er en del av selveste Team Pitbull, hvor hun har jobbet med stjerner som Ricky Martin, Bruno Mars og Cassie. Nå er hun ute med sin første egne single, en låt som kom til verden mens hun var på besøk hjemme i Norge.

DJ Broiler – Afterski

Broiler har satt Drammen på festkartet en god stund nå. Det er på høy tid at Mjøndalen får laget litt fest på mP3 også.

Robin & Bugge – Overlegen

Robin & Bugge har gjort seg kjent som stødige entertainere, og vi har allerede spilt «Monster» og «Backpacker» av duoen. Nå går gutta mer pop på sin nyeste låt «Overlegen».

Sean Kingston feat Cher Lloyd – Rum & Raybans

Du husker sikkert Sean Kingstons pangstart på karrieren med «Beautiful Girls» i 2007. Hvis ikke har du garantert hørt han med Justin Bieber i «Eenie Meenie» eller med Nicki Minaj i «Letting Go (Dutty Love)». Fra hans tredje album Back 2 Life har vi nå hentet superfengende «Rum & Raybans». Hvem sa at man ikke kan ha litt sommer i november?

Sean Paul feat Kelly Rowland – How Deep Is Your Love

Sean Paul er kanskje gammel i gamet, men han er ikke lat. På sin nyeste låt har han fått med seg selveste Kelly Rowland til å synge refreng.

Havana Brown feat R3hab – You’ll Be Mine

Australske Havana Brown har fått med seg den nederlandske DJen og en av foregangsfigurene for Dutch House, R3hab, på sin nyeste single fra debutalbumet When The Lights Go Out. Vi elsket “We Run The Night” og “You’ll Be Mine” er en verdig oppfølger.

Conor Maynard feat Ne-yo – Turn Around

Storbritannias egen Justin Bieber er tilbake på mP3s spillelister, denne gangen med Ne-Yo. Conor skaper for tiden ellevill stemning i hjemlandet sitt. Er Norge neste land ut?

Byz – Min dealer

Jorma Andreas Byström har som Byz blitt litt av en Norgesvenn etter at han gjorde refrenget på Erik og Kriss sin monsterhit “Ølbriller”. Vi har tidligere spilt “Tjena Tjena Tjena” og nå er han tilbake med “Min dealer” hvor han har fått med seg Sibel på refrenget.

MadCon & Maria Mena – Fåkke fly bort

Yosef og Tshawe har på sitt femte album fått med seg en mengde norske artister, og “Kjører på” med Timbuktu har allerede fått masse tid over eteren. Nå har vi plukket denne vakre låta de har sammen med Maria Mena.

Haji – Flagrer

Norge har fått en ny poprapper. Han heter Haji, er fra Holmlia, flagrer og vil kjempe seg helt til topps.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3 (uke 48)"