Til nrk.no
Alexandra Joner (Foto: Skjermdump Youtube/Universal)

Alexandra Joner (Foto: Skjermdump Youtube/Universal)

Ny musikk på mP3 (uke 19)

Denne uka får du høre nytt fra Cir.cuz, Alexandra Joner og Usher. Sjekk ut hele fresh-lista her.

Skrevet av:
Publisert 15:22 4 mai, 2012
Usher – Scream

Usher kommer i juni ut med sitt syvende album, Looking For Myself, og «Scream» er andre single ut. Der hvor «førstelåt «Climax» viste en sårbar og myk Usher er «Scream» Party-Usher slik vi i mP3 kjenner og elsker han. Hittete som rakkern.

Alexandra Joner feat MadCon – Sunrise

22 år gamle Alexandra Joner er for mange kjent som hun norske som danset i Justin Biebers musikkvideo og som var med i både dansefeber og Grease. Nå ser det ut til at Alexandra også kan bli kjent som hun som har den sommerhitten med MadCon.

Cir.cuz – Gatelys

Guttene bak fjorårets megahit «Radio» er tilbake med nytt materiale, og første låt heter «Gatelys». Ifølge gutta selv handler låta om usikkerhet og det å tenke det verste om noe.

Cir.cuz (Foto: Promo)

Cir.cuz (Foto: Promo)

Rita Ora – How We Do (Party)

Albanske Rita Ora er Jay-Zs nyeste signering og du har kanskje allerede hørt henne synge sammen med DJ Fresh på «Hot Right Now». «How We Do (Party)» er hennes amerikanske debutsingle og en skikkelig gladlåt som vi gleder oss til å dele med deg.

Jessie J feat David Guetta – Laserlight

Sjansen er temmelig stor for at Jessie J hørte David Guetta og Sia «Titanium» og syntes den var fantastisk før hun kontaktet Guetta selv for et samarbeid. «Laserlight» er nemlig bygd over samme lest som megahitten, og viderefører den oppløftende stemningen.

Adam Lambert – Better Than I Know Myself

Adam Lambert kom på andreplass i amerikanske Idol i 2009 og hadde en del suksess med sitt første album. Nå er han straks klar med oppfølgerplaten, og «Better Than I Know Myself» er første smakebit.

Sirius + Johnel – Save The Moment

Kristian Rønning aka Sirius vant Norske Talenter i 2010 og fikk en hit med låten «Fuck Up». Etter en stund ute av rampelyset er han nå tilbake med «Save The Moment», en låt som blander dance, pop og rap med et fengende refreng.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3 (uke 19)"