Til nrk.no
Sirius (Foto: Promo/Cosmos Music)

Sirius (Foto: Promo/Cosmos Music)

Ny musikk på mP3

Sirius er tilbake på mP3s spillelister. Sjekk ut hvilke andre låter som kom med denne uka.

Skrevet av:
Publisert 12:25 20 april, 2012

Denne uka får du høre nytt fra Pitbull, Demi Lovato og Adam Lambert. Dette er de nye låtene på mP3s spillelister.

Kom gjerne med tilbakemeldinger i kommentarfeltet og meld deg inn i musikkpanelet her.

Fresh-lista:

Demi Lovato – Give Your Heart A Break

Disney-stjernen Demi Lovato har gitt ut tre soloalbum, men debuterer på mP3 med låta «Give Your Heart A Break», som er hentet fra hennes tredje album, Unbroken. Vi tror denne popballaden kommer til å utvide Demis norske fanskare.

Adam Lambert – Better Than I Know Myself

Adam Lambert kom på andreplass i amerikanske Idol i 2009 og hadde en del suksess med sitt første album. Nå er han straks klar med oppfølgerplaten, og «Better Than I Know Myself» er første smakebit.

Pitbull – Back In Time

Pitbull er en av de aller mest aktive poprapperne vi vet om, og stiller mer enn gjerne opp på gjestevers for andre artister. «Back In Time» er hentet fra soundtracket til Men In Black 3, og sampler den nokså kjente låta «Love Is Strange» brukt i filmen Dirty Dancing.

Sirius + Johnel – Save The Moment

Kristian Rønning aka Sirius vant Norske Talenter i 2010 og fikk en hit med låten «Fuck Up». Etter en stund ute av rampelyset er han nå tilbake med «Save The Moment», en låt som blander dance, pop og rap med et fengende refreng.

Dev & Enrique Iglesias – Nakes

På tredje single fra debutalbumet sitt får Dev hjelp av selveste Enrique Iglesias på låten «Naked», som er produsert av Devs faste samarbeidspartnere The Cataracs.

K’Naan feat Nelly Furtado – Is Anybody Out there

Somalisk-Kanadiske K’Naan er her hjemme mest kjent for fotball-VM-låta “Wavin Flag”, men i Kanada har han gjort seg bemerket for mer enn kun det, og er i 2012 klar med sitt femte album. Det er på denne skiva vi finner “Is Anybody Out There” hvor han får refrenghjelp fra skjønne Nelly Furtado.

OnklP, Kaveh, Cezinando, Jonas Benyoub og Phillie – Alt jeg Vil Ha

Dette er tredje låta vi henter fra Gatekunst 4, etter “Minne” og “Turning Tables”. Gatekunstprosjektet er bygget på en mentor-ordning der etablerte artister samarbeider med unge talentener – Nasty Kutt bidrar med produksjon og erfarne artister som OnklP bidrar med veiledning. “Alt jeg vil ha” er en kjempefengende poprap låt laget av fremtidens hip hop-håp.

Kaveh. (Foto: Katrine Fagerlid)

Kaveh. (Foto: Katrine Fagerlid)

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3"