Til nrk.no
Ny musikk på mP3 (uke 8)

Ny musikk på mP3 (uke 8)

Katy Perry og Nicki Minaj med nytt. Sjekk ut hele Fresh-lista

Skrevet av:
Publisert 13:19 24 februar, 2012

To kvinnelige superstjerner, en rapper og et britisk boyband har funnet veien til Fresh-lista denne uka. Dette er de nye låtene på mP3s spillelister.

Kom gjerne med tilbakemeldinger i kommentarfeltet og meld deg inn i musikkpanelet her.

Katy Perry – Part Of Me
Katy Perry (Foto: Promo)

Katy Perry (Foto: Promo)

Katy Perrys forrige album, Teenage Dream gikk inn i historiebøkene etter at hele fem singler gikk til nummer 1 på de amerikanske hitlistene. Nå ventes en reutgivelse av albumet med flere nye låter, blant andre «Part Of Me» som ryktes i å handle om Russel Brand som hun var gift med i 1 år og nå skal skilles fra.

«Part Of Me»

Nicki Minaj – Starships
Nicki Minaj (Foto: Promo)

Nicki Minaj (Foto: Promo)

Den frekke gladjenta som kler seg som sukkertøy har fått sansen for pop etter at «Super Bass» ble en kjempehit, og første single fra hennes andre album, Pink Friday: Roman Reloaded (3. april), er produsert av RedOne, han som stod bak mange av låtene som gjorde Lady Gaga populær. «Starships» er en lett og lystig dancepoplåt som selvsagt inneholder Nickis karakteristiske rapping.

One Direction – One Thing
One Direction. (Foto: Musikkvideo)

One Direction. (Foto: Musikkvideo)

Tredje single fra det britiske boybandet One Directons debutalbum, Up All Night, er inne på mP3s spillelister til stor glede for ODs mange norske fans. «One Thing» holder seg til formelen som har fungert godt for gutta før, glad poprock.

«One Thing»

Lil Wayne feat Bruno Mars – Mirror
Lil Wayne (Foto: AFP/Mike Ehrmann)

Lil Wayne (Foto: AFP/Mike Ehrmann)

«Mirror» er hentet fra den amerikanske rapperen Lil Waynes deluxeutgave av hans niende album, Tha Carter IV. Med seg på laget har han fått refrengmesteren Bruno Mars.

«Mirror»

Envy – Go Loud
Envy (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Envy (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Storsjarmørene Nico Sereba og Vincent Dery hadde et magisk 2011, hvor de gikk fra Ukas Urørt via ”vinnere av by:Larm” til allemannseie og Spellemannvinnere. Forventningene er selvsagt store til debutalbumet TMSATBF, som de har valgt å gi ut på eget plateselskap, og ”Go Loud” er andre smak fra dette.

Jason Derülo – Breathing
Jason Derulo (Foto: Promo)

Jason Derulo (Foto: Promo)

“Breathing” er hentet fra Jason Derulos andre album, Future History. Jason Derulo ble kjent i 2009, da han debuterte med hiten “Whatcha Say”, og har siden hatt en høy stjerne her på mP3.

«Breathing»

Breathe Carolina – Blackout
Breathe Carolina (Foto Promo/Columbia)

Breathe Carolina (Foto Promo/Columbia)

Breathe Carolina er en elektronisk rockeduo fra USA, som etter sitt tredje album begynner å få en god del buzz rundt seg. “Blackout” er hentet fra fjorårets Hell Is What You Make It, og har sakte men sikkert smyget seg oppover de amerikanske listene, til tross for at den ble gitt ut i juni i fjor.

«Blackout»

Mac Miller – Donald Trump
Mac Miller (Foto: Promo)

Mac Miller (Foto: Promo)

Med over 42 millioner (!) treff på videoen til ”Donald Trump” alene, har unggutten Mac Miller langt på vei blitt et hiphopfenomen. 19-åringen er selvlært på piano, gitar, trommer og bass, har gitt ut 7 mixtapes og et album og er klar for Hovefestivalen til sommeren. ”Donald Trump” er hentet fra mixtapen Best Day Ever.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Ny musikk på mP3 (uke 8)"