Til nrk.no
mP3s Juleparty

mP3s Juleparty

Les alt om finalistene.

Skrevet av:
Publisert 15:42 21 november, 2011

Tre finalister er valgt ut, nå skal det avgjøres. Hvem stikker av med mP3s Juleparty 2011? Les om finalistene og avgi din stemme til favoritten. Er det kanskje Haugesund? Hva med Mo I Rana? Kanskje er det Brumunddal du liker best? Vi tar på oss partybuksene, pakker med oss mP3-DJene og all den beste partymusikken og pimper opp festen din! I tillegg blir det gavedryss (det er da snart jul!), show og overraskelser!

DJ

DJ

Finalist. 1 Juleball 2011 – Haugesund.

Vi bor i en liten by der det ikke skjer så veldig mye, og derfor hadde det nok falt veldig i smak hos de fleste om vi hadde vunnet dette. I Haugesund har vi heller ikke ball hvert år, vi har kun når vi går i 10. klasse. Vi har selv prøvd å fått tak i noen som kan spille musikk på juleballet vårt, men så langt har vi ikke funnet noen som kan gjøre det. Vi har heller ikke så mange penger å bruke, men om vi har noe til overs vil det selvfølgelig gå til veldedighet. Alle 10. klassene i byen er invitert. Festen holdes på Rica Maritim Hotell.

Finalist. 2 Selfors Ungdomsskole – Mo I Rana

Selfors Ungdomsskole ikke er den peneste skolen i Norge. Men det er som lærerne sier: Skola ser kanskje ut noe chabby ut, men det e folka inni som tæl! Hvert år har det blitt arrangert i gymsalen vår, men vi har ikke mulighet for det i år på grunn av at barneskolen måtte låne den når de skulle pusse opp skolen deres. Jeg følte at dette var en stor nedtur. Det er på en måte en tradisjon å ha juleballet i gymsalen. Lokalet vi har fått tak i nå er ikke like stort og scenen er ikke stor. Når jeg hører folk på skolen snakker om ballet vårt, får jeg inntrykk av at de tror det blir dårlig. Dette liker jeg ikke. I tre år har jeg ventet på å få arrangere et juleball. Jeg har ventet på å få kunne ta helt av med den beste partymusikken ever sammen med vennene mine! Jeg vet at resten av skolen og er klare for å feste, men vet at dere er redningen for at dette skal skje. Jeg hører på dere vær morgen. En morgen uten Niklas, er en morgen uten mening. Jeg vet at dere er folka som kan hjelpe oss til å lage det beste

Finalist. 3 Brumunddal Ungdomskole

Jeg syns vår skole fortjener å vinne. Fordi det ikke pleier å være så veldig høy standar på djs og musikk. I tillegg er det veldig dyrt å leie inn noen som er flinke. Om NRKmP3 hadde kommet ville det vært helt sykt gøy! Dette vil gjøre juleballet vårt det beste noensinne, og alle på skolen hadde satt veldig pris på det.

 

STEM PÅ DIN FAVORITT HER!
 
Vi stenger muligheten for å stemme fredag kl 12:00!

 

Tags: ,

Del "mP3s Juleparty"