Til nrk.no

Julekalender: 14 desember.

Det er bare jul en gang i året, derfor har vi valgt å lage vår helt egen julekalender hvor DU kan stikke av som den store vinneren. Hver eneste dag frem til jul kommer vi til å legge ut en ny episode av vår nye serie «Studionissene». En serie laget på kort tid, med lavt […]

Skrevet av:
Publisert 7:00 14 desember, 2010


Det er bare jul en gang i året, derfor har vi valgt å lage vår helt egen julekalender hvor DU kan stikke av som den store vinneren. Hver eneste dag frem til jul kommer vi til å legge ut en ny episode av vår nye serie «Studionissene». En serie laget på kort tid, med lavt budsjett, men med ekstremt mye innsatsvilje.

VINN MUSIKK FOR 500 KRONER HVER DAG!
I hver episode vil du få et spørsmål av studionissene. Vet du svaret poster du dette i kommentarfeltet under. Det blir trukket én vinner hver dag som får et gavekort på musikk til en verdi av 500 kroner!

SE EPISODE 14 AV STUDIONISSENE.

Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet under!

Tags: , ,

Del "Julekalender: 14 desember."