Vil du lese opp MGP-stemmene fra din landsdel?

NRK jakter på landets beste MGP-fester.

Carl Espen

Slik så det ut da de siste stemmene ble lest opp, og det gikk opp for Carl Espen at han hadde vunnet MGP 2014. I år kan det være nettopp deg som leser opp de siste, avgjørende stemmene på direkten.

Foto: Tom Øverlie / NRK

Den 14. mars arrangeres finalen i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum. Elleve artister konkurrerer om å få representere Norge i den internasjonale finalen i Wien i mai. Tradisjon tro skal det norske folk kåre vinneren gjennom en SMS-avstemning i løpet av programmet.

Men for at hele landet også skal få være med på festen, inviterer nå NRK fem TV-seere til å lese opp resultatet fra hjemme i stua si.

Har du MGP-fest, og ønske om at NRK skal komme hjem til deg og la deg lese opp stemmene fra din landsdel på direkten i TV-sendingen? I så fall kan det være deg vi leter etter.

Konkurransen er et samarbeid mellom Nitimen og MGP. I løpet av uke 8 vil programlederne i Nitimen ringe opp og snakke med enkelte av de påmeldte kandidatene i sine radiosendinger, så følg med!

Ønsker du å lese stemmene for din landsdel? Meld deg på i skjemaet under, og fortell om hvorfor nettopp du hadde passet som stemmeoppleser!

Vinnerene vil bli kontaktet og kåret i slutten av uke 9.

Laster innhold, vennligst vent..