Veronica Akselsen

Veronica Akselsen tror på like mange sommerfugler i magen som forrige gang, når hun nå deltar i MGP for annen gang.

Veronica Akselsen
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Hør Am I Supposed To Love Again


Første gang var i 2006, da kom hun på femteplass i den norske finalen med låten "Like a wind".

- Spennende

Veronica Akselsen
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Veronica Akselsen er datter av den kjente sangeren og predikanten Elias Akselsen. Etter å ha bidratt på ulike album, gav hun i 2004 ut sitt første album, "Fattige var de som først fikk se". Albumet ble godt mottatt av kritikerne, og Veronica håper en dag å kunne leve av sang og musikk. Hun er helt selvlært på området, og har til dags dato aldri besøkt en sangpedagog.

Veronica synes at låten passer hennes stemme, og beskriver den som mystisk og sørgelig. Hun håper det vil vekke oppmerksomheten hos lytteren.

- Jeg synes den er vakker og at den passer min stemme. Dessuten minner arrangementet meg veldig om min etniske bakgrunn, noe som gjør selve opplegget spennende å jobbe med, sier Veronica som er av stolt taterslekt.

"Am I supposed to love again"

Låta er skrevet av Laila Samuelsen (tekst) og Anne Takle (melodi).

Laila Samuelsen er tidligere vokalist i jentegruppa i "The Tuesdays", som blant annet hadde en hitlåt med "It’s up to you". Etter at gruppa gikk hver for seg ga hun også ut en egen singel, "Got naive" i 2002. Siden har hun skrevet låter for blant annet Alejandro Fuentes, Maria Arredondo, Venke Knutson og flere.

Anne Takle er en ung og talentfull singer/songwriter fra Sørlandet som nylig gjorde inntrykk med sin versjon av GP-vinneren "Nocturne" på Secret Gardens siste album.