Stiller i finalen med "gylna skor"

Det ble Trine Rein og Jannicke Abrahamsen som gikk videre fra Sistesjansen. Dermed får vi se Jannicke med gullskoene som ikke kom fram i tide forrige lørdag.

Vinnerne av Sistesjansen
Foto: Marius Alstedt / NRK

Trine Rein jublet for finaleplass andre året på rad. Sammen med sin makker på fiolin, Andreas Ljones, sikret hun seg nok stemmer til å stille som en av åtte deltakere i lørdagens store MGP-finale. Jannicke Abrahamsen var også med i fjor, men røk da ut i sistesjansen. I år gikk det bedre, muligens hjulpet av at låta Rocket Ride blant annet er skrevet av en av de mange entusiastene i den norske GP-klubben, Knut-Øyvind Hagen.

Før Jannicke skulle på scenen i Stokke-finalen, måtte hun innse at gullskoene som var bestilt til hennes romdrakt-aktige kostyme ikke ville komme fram i tide. Nå har de altså endelig ankommet og det ikke forgjeves.

- Jeg føler jeg har vunnet hele Grand Prix allerede, sa en ekstra glad og litt rørt eks-barnestjerne i det hun fikk beskjeden om at hun er MGP-finalist. Dermed blir det "gylna skor" i finalen!

Gleden var ikke særlig mindre hos Trine Rein og Andreas Ljones. Begge hadde håpet å gå videre rett fra delfinalen, men måtte altså gjennom en nervepirrende sistesjanse.

- Jeg sier som Torhild Sivertsen gjorde, "eg e' så glad"! Nå spratt hvilepulsen akkurat fra 160 til 200, lo Trine. Fiolinist Andreas Ljones har noen travle timer foran seg. På forhånd hadde han lovet å gjøre en enda heftigere salto på scenen enn CRASH!-vokalist Vegar Neeb om han og Trine Rein gikk videre.

- Nå blir det øving på både salto og fiolin hele natta!